Οι Timeouts μόλις κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους σινγκλ "Let Me In". Το εφηβικό συγκρότημα The Timeouts από το Nottingham της Αγγλίας είναι μία Grunge/Metal μπάντα, που ενώνει αβίαστα, τους ήχους των Led Zeppelin, Soundgarden, Alter Bridge, Alice In Chains, QOTSA και Jeff Buckley και τους κάνει σαν να φαίνονται ένα πράγμα!

Το βαρύ, δυνατό και ακατέργαστο ροκ που τους χαρακτηρίζει, σε συνδοιασμό με τα έντονα φωνητικά και την εφηβική τους ενέργεια, έχει κερδίσει πιστούς underground followers και τα μέλη του συγκροτήματος συχνά καταλήγουν να συμμετέχουν στα mosh pits του κοινού τους!

Δείτε όσα είπε η μπάντα για το τραγούδι που γράφτηκε ως φόρος τιμής στον Chris Cornell:

«Το Let Me In ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια που γράψαμε μαζί ως συγκρότημα. Το τραγούδι ξεκίνησε ως ωδή στον Chris Cornell, με κύριο άξονα τα υψηλά, έντονα φωνητικά, τα βροντερά τύμπανα και ένα τεράστιο riff κιθάρας, αλλά καθώς συνεχίσαμε να γράφουμε το τραγούδι, πήρε τη δική του ζωή. Το τραγούδι μιλάει για την ψυχική υγεία. Πρόκειται για την προσπάθεια να εξισορροπήσεις ταυτόχρονα το βάρος των πάντων και παράλληλα να αντιμετωπίσεις την πίεση της ζωής των άλλων ανθρώπων, όταν μετά βίας καταφέρνεις να κρατήσεις τον εαυτό σου στη ζωή.
Στιχουργικά θέλαμε να προωθήσουμε ένα σημαντικό θέμα που αφορά τη δική σας ψυχική υγεία, καθώς υπάρχει μια επιδημία κατάθλιψης και μια αύξηση των αυτοκτονιών των ανδρών παγκοσμίως. Θέλαμε το τραγούδι να στείλει το ελπιδοφόρο μήνυμα, ότι αφήνοντας τους ανθρώπους να εισέλθουν στον κόσμο σας και επικοινωνώντας μαζί τους, δεν χρειάζεται να καταρρέετε κάτω από τις πιέσεις της ζωής.
Θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν σας κάνει λιγότερο άντρα να προσεγγίζετε και να λαμβάνετε βοήθεια.
Είναι ένα από τα αγαπημένα μας τραγούδια που ερμηνεύουμε ζωντανά λόγω της τεράστιας δύναμης και ενέργειας που έχει το τραγούδι. Μας αρέσει αυτό το τραγούδι.”

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.