Οι Αθηναίοι heavy metallers Black Soul Horde, έδωσαν μόλις στην κυκλοφορία το νέο τους lyric video για το τραγούδι “Stone Giants”. Το Stone Giants είναι το εναρκτήριο τραγούδι του νέου album των Black Soul Horde, με τίτλο Land of Demise που κυκλοφόρησε στις 13 Νοεμβρίου 2020, από το ίδιο το συγκρότημα.

Ακολουθεί η δήλωση του συγκροτήματος:

“Το Stone Giants ήρθε σε μία περίοδο που είχαμε μπλοκάρει δημιουργικά κι έτσι χρειάστηκε να ταξιδέψουμε μέχρι την μαγευτική περιοχή των Μετεώρων για να ανενώσουμε λίγο τις εικόνες μας και να εμπνευστούμε. Στην θέα των θεόρατων βράχων μας μπήκε η ιδέα πως επρόκειτο για νεκρούς πέτρινους γίγαντες κι έτσι γεννήθηκε η ιστορία του κομματιού. Στους στίχους θίγονται εμμέσως θέματα που μας απασχολούν όπως η προκατάληψη, η ανθρώπινη υπεροψία και η έννοια της θείας δίκης, πάντα φυσικά μέσα από το ιδιαίτερο επικό πρίσμα που λατρεύουμε!”

Της παραγωγής του δίσκου έχει επιμεληθεί ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Γιάννης Τσιακόπουλος, του artwork ο Γιάννης Νάκος / Remedy Art Design, ενώ το video είναι σε σχεδιασμό της Δάφνης Κεσκινίδου και animation του Γιάννη Ψύχου.

To “Land of Demise” αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε μορφή βινυλίου, μέσα στο 2021.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.