Αλλεπάλληλα μουσικά χτυπήματα από τους Έξω Φρενών! Μετά τα δυο τελευταία τους κομμάτια «Τάσεις Φυγής» και «Άδεια Πλατεία» ξαναχτυπούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με ακόμα ένα καινούριο που φέρει τίτλο «Της Πόλης Τα Φώτα».

Είναι ένα μουσικό δημιούργημα στα πλαίσια του στιλ και του ήχου της μπάντας από όπου τους ξεχωρίζουμε. Το κομμάτι έχει δημιουργηθεί την ίδια χρονική περίοδο με τα προηγούμενα και τώρα είναι η ώρα να φτάσει και αυτό με τη σειρά του στα αυτιά όλων των οπαδών του συγκροτήματος!

Οι Έξω Φρενών έχουν ηχογραφήσει στα Σιέρρα Στούντιο με έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς της χώρας, τον Αλέξανδρο Χρυσίδη. Όπως μας είπαν για την ολοκλήρωση του πρώτου δίσκου τους θα μπουν ακόμα μια φορά στο στούντιο για να τελειοποιήσουν ακόμα τρία ολοκαίνουρια κομμάτια.

Το video clip που θα συνοδέψει το κομμάτι «Της Πόλης Τα Φώτα» έχουν επιμεληθεί o Nils και ο Nick, δυο κινηματογραφιστές από το Μόναχο. Τα γυρίσματα είχαν διάρκεια τρεις ημέρες και έλαβαν μέρος στο όμορφο νησί της Κεφαλονιάς!

 

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.