Οι Θεσσαλονικείς heavy rock/stoner metallers Jaw Bones, μόλις κυκλοφόρησαν το δεύτερο music video για το κομμάτι “Communication”, το οποίο προέρχεται από το ντεμπούτο της μπάντας, “Wrongs on a Right Turn”, που κυκλοφόρησε από την Αμερικανική Sliptrick Records στις 30 Μαϊου του 2017.

Το “Communication” αποτελεί ένα πολύ δυναμικό κομμάτι με επιθετικά riffs και έξυπνες αλλαγές, που το καθιστούν αρκετά διαφορετικό από το συνηθισμένο stoner τραγούδι, χωρίς παράλληλα να χάνει τις heavy rock και grunge ρίζες του. Πρόκειται για ένα κομμάτι το οποίο αναφέρεται στην έλλειψη της επικοινωνίας, την οποία βιώνουμε καθημερινά στην εποχή μας. Μια έλλειψη που οδηγεί στην απομόνωση, στην αύξηση του εγωισμού, της ωμότητας και της τρέλας. Ο τρόπος που είναι γραμμένη η μουσική αλλά και τα φωνητικά, δένουν εξαιρετικά με τους στίχους και περνούν το μήνυμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πίσω από τη δημιουργία του βίντεο βρίσκεται ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Δημήτρης Βαβάτσης και το crew του.

 

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.