Ευρυδίκη Εγώ, η Edith και ο Elvis…το μπλε ταξίδι

Η Ευρυδίκη, μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, πραγματοποίησε το 2014 τη μουσική παράσταση «Εγώ, η Edith και ο Elvis...το μπλε ταξίδι!».

Η παράσταση που έγινε με τη χορηγία της Swarovski Hellas, είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα διατέθηκαν για τη στήριξη του οργανισμού W.I.N. Hellas που δραστηριοποιείται στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας κατά των γυναικών και έχει σαν σκοπό να προσφέρει κάθε είδους βοήθεια για την προστασία, θεραπεία και ενδυνάμωση γυναικών που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση.

Η Ευρυδίκη στην παράσταση αυτή ερμηνεύει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου κάνοντας το δικό της ταξίδι παρέα με τους καλλιτέχνες που αγάπησε και θαύμασε και μέσα από τραγούδια που μας ταξιδεύουν στο χρόνο ενώνοντας το σήμερα με το χθές...

Τραγούδια των Edith Piaf, Elvis Presley, Jacques Brel, The Rolling Stones, Nina Simone κ.ά ζωντανεύουν ση σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή κάτω από τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Το event μαγνητοσκοπήθηκε και κυκλοφορεί τώρα σε dvd από την 14 Music.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του dvd θα διατεθούν στην W.I.N. Hellas για τη στήριξη του τόσο σημαντικού έργου της!

 


 

TRACKLIST

La Vie En Rose
Somewhere Over The Rainbow
Summertime
L' accordeoniste
Que Sera Sera
Amsterdam
Pant It Black
Bang Bang
Feeling Good
Proud Mary
Hound Dog
Blue Suede Shoes
Can't Help Falling In Love With You
Love Me Tender
In The Ghetto
La Foule – Το Πλήθος
Ne Me Quitte Pas
Στο Ίδιο Βαγόνι
Χρυσοπράσινο Φύλλο
Ονειρεύομαι Ακόμα Μαμά

 

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.