kicking nerve - death at your pleasure

Οι Kicking Nerve σχηματίστηκαν γύρω στο 2010 μέσα από μια μεγάλη παρέα που μοιραζόταν την αγάπη για το underground μουσικό κίνημα και σύχναζε στα γνωστά στέκια του χώρου στο κέντρο της Αθήνας.

Οι επιρροές περιλαμβάνουν όλο το φάσμα της παγκόσμιας rock σκηνής αλλά το punk-post punk κ τα dark περάσματα παραμένουν κυρίαρχα. Γύρω στο 2015 η μπάντα πήρε πιο λειτουργική μορφή και κάπως έτσι ξεκίνησε η σύνθεση κομματιών κ η συμμετοχή σε συναυλίες σε διάφορα αυτοοργανωμένα στέκια.

Το 2017 με ολοκληρωμένο πλέον υλικό οι Kicking Nerve μετακόμισαν στην Κόρινθο και στο Wreck It Sound Studio, για να ηχογραφήσουν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο ‘Bipolar’ ο οποίος κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους και περιέχει έντεκα κομμάτια.

Ακολούθησαν συναυλίες με ελληνικές, γερμανικές και αγγλικές μπάντες του είδους στην Αθήνα και στην επαρχία, η κυκλοφορία βινυλίου ενώ παράλληλα δύο νέα μέλη στην μπάντα, στα τύμπανα και την κιθάρα, ανέλαβαν μαζί με τα δύο προϋπάρχοντα την σύνθεση νέων κομματιών για την δεύτερη κυκλοφορία του συγκροτήματος.

 Kicking Nerve are:
DIPOL - VOCALS
PARIS - GUITAR
HOHO ATHANASIOU-RAMSAY - BASS

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.