Κήπος Μεγάρου

Για έκτο καλοκαίρι, η καρδιά της μουσικής χτυπά δυνατά στην καρδιά της Αθήνας: στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής!

Αγαπημένοι μουσικοί συνεχίζουν να επισκέπτονται τον Κήπο του Μεγάρου και τον Σεπτέμβριο. Ελάτε να ξαπλώσουμε στο γρασίδι, να πιούμε το ποτό μας και να βρεθούμε με φίλους αγαπημένους, να χορέψουμε, να ονειρευτούμε, να νοσταλγήσουμε, με συντροφιά τους μουσικούς της πόλης!

 

Ακολουθούν οι συναυλίες του Κήπου για τον Σεπτέμβριο:

 

Κρατική Ορχήστρα Αθηνών

«Η γοητεία της φωνής: αποσπάσματα

από αγαπημένες όπερες και οπερέτες»

ΚΛΑΣΙΚΑ... EΞΩ!

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

Με λυρική και ανάλαφρη διάθεση αρχίζει ο Σεπτέμβριος, καθώς τις φθινοπωρινές συναυλίες στον Κήπο εγκαινιάζει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, η οποία θα παρουσιάσει στις 2.9 (ώρα 8:30 μ.μ.) αποσπάσματα από αγαπημένες όπερες και οπερέτες των Βέμπερ, Λέχαρ, Πουτσίνι, Γιόχαν Στράους (υιού) αλλά και Χατζηαποστόλου και Σακελλαρίδη. Την ΚΟΑ διευθύνει ο ολλανδός μαέστρος Γιαν Βερμάνινχ. Τα φωνητικά μέρη αποδίδουν η γερμανίδα υψίφωνος Κάρεν Λάιμπερ και ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος.

Ας αφεθούμε στη μαγεία της λυρικής φωνής και ας απολαύσουμε την ομορφιά του κλασικού τραγουδιού καθισμένοι στο γρασίδι με φόντο τα μακρινά φώτα της πόλης...

Συμπαραγωγή ΜΜΑ και Κρατικλη Ορχήστρα Αθηνών


Θάνος Μικρούτσικος

«Πώς η Ιστορία γίνεται σιωπή»

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

«Είναι ανάγκη μου να μιλήσω τώρα με αυτό τον τρόπο. Θέλω να ξαναμαζέψω τα πολύτιμα και να τα δείξω στον κόσμο, ιδίως στους νεότερους, για να μάθουν τι κληρονομούν». Με αυτά τα λόγια δίνει ο Θάνος Μικρούτσικος το στίγμα της μουσικής παράστασης με τίτλο «Πώς η ιστορία γίνεται σιωπή» στον Κήπο του Μεγάρου, το βράδυ της Παρασκευής 4 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 8:30 μ.μ.).

Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά τη δραματική, λυρική και ταυτόχρονα επική Αφροδίτη Μάνου και τη γεμάτη πάθος και ακρίβεια ερμηνεία του Κώστα Θωμαΐδη. Τους πλαισιώνουν ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά και ο Θοδωρής Οικονόμου στο πιάνο.

Μια παράσταση με οδηγό τα τραγούδια «Η πιο όμορφη θάλασσα», «Ο Ντικ», «Η δίκοπη ζωή», η «Πιρόγα», η «Ρόζα», «Η Ταράτσα», «Τα κελιά», το «Μιλώ» του Μίκη Θεοδωράκη... αλλά και πολλά άλλα που μας εμψύχωσαν και μας απογείωσαν...

Συμπαραγωγή ΜΜΑ και Καλλιτεχνικές Παραγωγές


Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Φτερωτές Κιθάρες

«Ταξίδι στο κέντρο της πόλης»

Μαζί τους οι Melios Balcana Mama

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου (ώρα 8:30 μ.μ.) ετοιμάζει ένα «Ταξίδι στο κέντρο της πόλης», στον πιο όμορφο κήπο της Αθήνας, μια συναυλία-γιορτή με όλους τους σταθμούς της τριαντάχρονης πορείας του στην ελληνική μουσική σκηνή. Μαζί του, οι Φτερωτές Κιθάρες, μια μπάντα που δημιουργήθηκε από τον ίδιο και αποτελείται από εξαίρετους μουσικούς με «ηλεκτρισμένες» προθέσεις, πάντα έτοιμους για κιθαριστικές ακροβασίες.

Όλα όσα μας έχουν κάνει να αγαπήσουμε τον Ν. Πορτοκάλογλου θα είναι εκεί, στον δροσερό Κήπο του Μεγάρου: δυνατά ακόρντα, χαρακτηριστικές μελωδίες, στίχοι που όλοι έχουμε ψιθυρίσει, ένταση και λυρισμός, Δύση και Ανατολή, παρεΐστικη ατμόσφαιρα, σε ένα πάρτι για «νέους» όλων των ηλικιών.

Καλεσμένοι του γνωστού τραγουδοποιού είναι επίσης οι Melios Balcana Mama –ένα νέο συγκρότημα χάλκινων πνευστών που αναμειγνύει τον ήχο των Βαλκανίων με τη ρέγκε, το σκα αλλά και το λαϊκό μας τραγούδι–, οι οποίοι μπολιάζουν γνωστά κομμάτια του Ν. Πορτοκάλογλου με ένα διαφορετικό μείγμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων.

Στη συναυλία θα ακουστούν ακόμα αγαπημένα παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια του Ν. Πορτοκάλογλου σε σημερινές τολμηρές και «αιρετικές» εκδοχές, τα οποία περιλαμβάνονται στον τελευταίο του δίσκο (Λιμάνια ξένα).

Και φυσικά δεν θα λείψουν τραγούδια...

.... από τότε που η Φατμέ έπαιρνε τα ρίσκα της με άσωτους υιούς,

... για λόγους σοβαρούς,

... για τούνελ που βγάζουν σε άλλα τούνελ και στροφές,

... για καλοκαίρια, θάλασσες σκοτεινές και κύματα,

... που έμειναν ασυγχώρητα και έγιναν κομμάτια,

... που έπαιξαν με τον διάβολο και τραγούδια για καράβια που κάηκαν και για φωτιές που δεν λένε να σβήσουν,

... γι' αυτό που λείπει και γι' αυτό που, όταν δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό!

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Βαγγέλης Μαρκαντώνης (μπάσο, κιθάρες, τραγούδι), Χάρης Μιχαηλίδης (κιθάρα, τραγούδι), Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρα) και Μανώλης Γιαννίκιος (τύμπανα). Στην ηχοληψία ο Άκης Πασχαλάκης.

Συμπαραγωγή ΜΜΑ και Ερωδιός Live


Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΑΤΤΙΚΑ

Άρης Δημητριάδης

«Βella Italia»

ΚΛΑΣΙΚΑ... EΞΩ!

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

Ένα ρομαντικό μουσικό ταξίδι στη μαγευτική εποχή της Belle Époque και του μπελκάντο προτείνει στο κοινό η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΑΤΤΙΚΑ, που εμφανίζεται στις 9.9 στον Κήπο (ώρα 8:30 μ.μ.). Η Ορχήστρα, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου και ιδρυτή της Άρη Δημητριάδη, θα παρουσιάσει σερενάτες, ουβερτούρες, καντσονέτες, χαμπανέρες, μαρς, βαλς, πόλκες, μαζούρκες, τάνγκο και μπολερό των Καλάτσε, Σιλβέστρι, Ματσόκκι, Γκαλάντι, Ρίκο, Τόστι και άλλων συνθετών. Στη συναυλία συμμετέχουν επίσης η νεαρή σοπράνο Ναταλία Κάντζια και ο τενόρος και σολίστ της ΕΛΣ Γιάννης Χριστόπουλος, που θα ερμηνεύσουν μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια της φωνητικής ιταλικής εργογραφίας.

Το ρεπερτόριο της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων ΑΤΤΙΚΑ, η οποία έχει δώσει συναυλίες και έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, είναι ευρύτατο. Εκτείνεται από την Αναγέννηση έως τον 21ο αιώνα και περιλαμβάνει έργα ελλήνων και ξένων δημιουργών. Πρωταρχικός σκοπός της ΑΤΤΙΚΑ είναι να διαδώσει το μαντολίνο και τα νυκτά έγχορδα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να συμβάλει στην αναβίωση των οργάνων της οικογένειας του μαντολίνου. Η ΑΤΤΙΚΑ αποτελείται από μαντολίνα, μαντόλες, μαντολοντσέλο, κιθάρες, κοντραμπάσο και πιάνο ή τσέμπαλο.

Συμπαραγωγή ΜΜΑ και Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων ΑΤΤΙΚΑ


Η Δήμητρα Γαλάνη

στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Μαζί της η Γιώτα Νέγκα

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

Στις 11 Σεπτεμβρίου η Δήμητρα Γαλάνη αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής, κλείνοντας τον κύκλο των παρουσιάσεων του τελευταίου της δίσκου με τίτλο Αλλιώς. Μαζί με την μπάντα της δίνει μια παράσταση-προσωπική αφήγηση, που κέρδισε την αγάπη του κοινού όπου κι αν παρουσιάστηκε, από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι σήμερα· με τραγούδια που την ανέδειξαν ως ερμηνεύτρια και συνθέτρια και που «έγραψαν» το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Για τη συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου –η μοναδική στην Αθήνα για το 2015– η Δ. Γαλάνη προσκαλεί τη Γιώτα Νέγκα, μια σπουδαία και συγκινητική ερμηνεύτρια, με «καταγωγή» από τις μεγάλες λαϊκές φωνές του παρελθόντος και το δικό της ευδιάκριτο στίγμα σε ό,τι τραγουδά.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, στον Κήπο του Μεγάρου, μια συναυλία διαφορετική, μια συνάντηση γεμάτη ευαισθησία και αισθαντικότητα.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλεκτρική κιθάρα), Kώστας Γεδίκης (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), Στέλιος Προβής (μπάσο)

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Βουδαντάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος

Φωτισμοί: Μαρία Αθανασοπούλου

Συμπαραγωγή ΜΜΑ και Prospero


Μαριέτα Φαφούτη

Opening act: Angelica Dusk

Kυριακή 13 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

Αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE

Η καλοκαιρινή συναυλία της Μαριέττας Φαφούτη και της 8μελούς μπάντας της στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 8:30 το βράδυ. Τη συναυλία ανοίγει η δυναμική Angelika Dusk.

Η Μ. Φαφούτη παρουσιάζει για πρώτη φορά την «GOLD» συναυλία της αποκλειστικά για συνδρομητές COSMOTE, οι οποίοι μπορούν να την απολαύσουν με δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός μόνο από το COSMOTE DEALS for YOU απλά στέλνοντας ένα κενό SMS στο 19019 (χρ. 0,50€/SMS).

Το χρυσό κορίτσι της ποπ έρχεται να πλημμυρίσει τον Κήπο με χαρά, συγκίνηση και αισιοδοξία. Ξέφρενος χορός, λαμπερή ποπ, αγαπημένες επιτυχίες («Homemade Joy», «Try A Little Romance») αλλά και άκρως ανατρεπτικές διασκευές, σε ένα καλοκαιρινό πάρτι που θα γεμίσει φως τις καρδιές όλων μας!

Παίζουν οι μουσικοί:

Ευαγγελία Ξυνοπούλου: φωνητικά-κρουστά
Εύη Κουρτίδου: φωνητικά-κρουστά
Παναγιώτης Ζούγρος: φωνητικά-κρουστά-ηλεκτρική κιθάρα
Θοδωρής Ζευκιλής: μπάσο
Κώστας Χαλιώτης: ντραμς
Γιώργος Ζαρέας: τρομπόνι
Ρένος Παπασταύρος: πλήκτρα-sampling
Δημητρης Σιάμπος: κιθάρες
Γιάννης Παξεβάνης-Γιώργος Κατσιάνος: ήχος

H Angelika Dusk εμφανίστηκε πριν από έναν περίπου χρόνο στην ελληνική μουσική σκηνή. Σε σύντομο διάστημα κατάφερε να ξεχωρίσει και να δώσει το προσωπικό της στίγμα, καθώς δημιουργεί μέσα από τους στίχους, τη μουσική και τα σύμβολα που χρησιμοποιεί έναν κόσμο παραμυθένιο, όπου ο καθένας μας μπορεί να ανακαλύψει κάποια πτυχή του εαυτού του. Τα live της είναι γεμάτα super singles, αγαπημένα ξένα hits και πολύ ρυθμό. Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει στον Κήπο τις «pop with a twist» μελωδίες της, καθώς και τραγούδια από το πρώτο της άλμπουμ Marionette.

Angelika Dusk Band
A. Dusk (φωνή, πλήκτρα)

Φωτεινή Κωστοπούλου (φωνητικά)
Φώτης Βαγενάς (κιθάρα)
Πέτρος Βασιλιάδης (μπάσο)
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα)

Δημήτρης Μποσινάκος (τύμπανα)


Μαρίζα Ρίζου

«Μια στιγμή στο φως του Κήπου»

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

Η Μαρίζα Ρίζου για πρώτη φορά στον Κήπο του Μεγάρου! Για μία βραδιά, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη Μαρίζα Ρίζου μεταφέρει την πολύ επιτυχημένη της παράσταση με τίτλο «Μια στιγμή στο φως» στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Λίγο πριν την κυκλοφορία του δεύτερου ολοκληρωμένου της άλμπουμ κι ενώ το promo single «Είναι μικρή η ζωή» έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές μας και τα ραδιόφωνα, η Μ. Ρίζου κλείνει την καλοκαιρινή της περιοδεία στον Κήπο του Μεγάρου! Η νεαρή ερμηνεύτρια θα τραγουδήσει για μια στιγμή που όλοι αναζητούμε, για λίγα λεπτά που η ψυχή φωτίζεται από μια μελωδία, ένα πρόσωπο, ένα γέλιο... Για να βρεθούμε όλοι μαζί, φευγαλέα έστω, στο φως!

Η Μαρίζα Ρίζου, από το πρώτο της κομμάτι, μας έμαθε πώς χορεύεται η «Μπόσα νόβα του Ησαΐα» του Φοίβου Δεληβοριά, ερμήνευσε με δύναμη και θηλυκότητα το «Πόσο λυπάμαι», κατέκτησε τα ραδιόφωνα όλης της χώρας με το «Μια άλλη ευτυχία» και τον Φεβρουάριο του 2013 μας χάρισε το πιο «Γλυκό πρωί», αποδεικνύοντας ότι η αισιοδοξία είναι μεταδοτική. Λίγους μήνες αργότερα τραγούδησε με τρόπο νοσταλγικό και αισθαντικό το «Πετάω» του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου παρέα με τον Πάνο Μουζουράκη, ενώ παράλληλα ετοίμασε το δεύτερο βήμα της στην ελληνική δισκογραφία. Η Μ. Ρίζου αλλάζει, ωριμάζει, προχωράει ένα βήμα πιο κοντά στη μουσική της αλήθεια, με μελωδίες και τραγούδια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα μας χαρίσουν άλλη «μια στιγμή στο φως»...

Κώστας Πατσιώτης (κοντραμπάσο)

Γιώργος Κωστελέτος (τύμπανα)

Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα)

Γιώργος Ζαρέας (τρομπόνι)

Μάρκος Χαϊδεμένος (πιάνο)

Δημήτρης Σιάμπος (κιθάρες-ενορχηστρώσεις).

Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης

Σχεδιασμός φωτισμού: Τάκης Λυκοτραφίτης

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Συμπαραγωγή ΜΜΑ και Prospero


Jumping Fish – Locomondo

Πέννυ Μπαλτατζή, George Gaudy & SUN

Tρίτη 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

Jumping Fish της Cosmote Night

Ψυχαγωγικός ιστότοπος της Cosmote, τo Jumping Fish είναι μια πλατφόρμα που βοηθά στην ανάδειξη, στήριξη και προώθηση των νέων ελλήνων καλλιτεχνών.

Οι Locomondo, από τα πιο γνωστά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα σήμερα, επιλέγουν τον Κήπο για τις φετινές ζωντανές εμφανίσεις τους στην Αθήνα (15.9, ώρα 8:30 μ.μ.). Ένας «τρελός κόσμος» (loco = τρελός στα ισπανικά, mondo = κόσμος στα ιταλικά), με μουσικό κώδικα από ρέγκε, σκα και λάτιν ρυθμούς που συνδυάζονται κυρίως με ελληνικό στίχο και συχνά με στοιχεία από την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Ιδρύθηκαν από τον Μάρκο Κούμαρη και τον Γιάννη Βαρνάβα το 2003 στην Αθήνα. Αργότερα προσχώρησαν οι Σπύρος Μπεσδέκης (μπάσο), Σταμάτης Γούλας (πλήκτρα), Στρατής Σούντρης (ντραμς), Μιχάλης Μουρντζής (κρουστά) και Θανάσης Ταμπάκης (ηχοληψία), που αποτελούν σήμερα τον βασικό πυρήνα της μπάντας. Επικεφαλής, ο Μάρκος Κούμαρης (φωνή, κιθάρα), βασικός συνθέτης και στιχουργός των Locomondο.


«Νυχτερινή εξομολόγηση»

με την Ντόρα Μπακοπούλου

ΚΛΑΣΙΚΑ... EΞΩ!

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

Η καταξιωμένη σολίστ Ντόρα Μπακοπούλου προτείνει στο κοινό μια περιήγηση στον κόσμο του πιάνου και της ρομαντικής ποίησης, το βράδυ της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου (ώρα 8:30 μ.μ.), με κοσμαγάπητες μελωδίες του Φρεντερίκ Σοπέν και άλλων συνθετών με σημαντική πιανιστική εργογραφία. Συνοδοιπόροι της σ' αυτό το μυσταγωγικό ταξίδι στις νότες και τις λέξεις, η ποιήτρια Ιουλίτα Ηλιοπούλου και ο ηθοποιός Δημήτρης Καταλειφός, που θα διαβάσουν αποσπάσματα έργων σημαντικών ποιητών του Ρομαντισμού. Τα κείμενα επιλέγει η Iουλίτα Ηλιοπούλου.

Συμπαραγωγή ΜΜΑ και έναστρος


Αλκίνοος Ιωαννίδης

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται να φωτίσει τα φθινοπωρινά βράδια της πόλης με τη συναυλία του στον Κήπο του Μεγάρου (18.9, ώρα 8:30 μ.μ.). Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός επιστρέφει σε προηγούμενες δισκογραφικές του δουλειές μέσα από νέες, δικές του ενορχηστρώσεις που βασίζονται αποκλειστικά στη χρήση ακουστικών οργάνων, νυκτών και εγχόρδων με δοξάρι. Σε αυτές τις πρωτότυπες ενορχηστρωτικές προσεγγίσεις του Α. Ιωαννίδη, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ένα ιδιότυπο κουαρτέτο εγχόρδων, όπου τη θέση του α΄ βιολιού κατέχει το μπουζούκι, ένα όργανο που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε συνθέσεις του.

Εκτός από τραγούδια της μέχρι τώρα δισκογραφίας του, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης (φωνή, κιθάρα, λαούτο) θα παρουσιάσει και κάποια κομμάτια από τη νέα του δισκογραφική δουλειά, τη Μικρή βαλίτσα.

Τη σκηνή θα μοιραστούν μαζί του τέσσερις μουσικοί με «κλασική» παιδεία, που έχουν όμως μεγάλη αγάπη αλλά και βαθιά γνώση για την παραδοσιακή μουσική και το σύγχρονο τραγούδι: ο Γιώργος Καλούδης (τσέλο, λύρα), ο Μανόλης Πάππος (μπουζούκι, λαούτο), ο Φώτης Σιώτας (βιολί, βιόλα) και ο Δημήτρης Τσεκούρας (κοντραμπάσο).

Συμπαραγωγή ΜΜΑ και Εταιρεία Παραγωγής Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων


Γιώργος Ανδρέου

Τάνια Τσανακλίδου, Ελένη Τσαλιγοπούλου,

Ρίτα Αντωνοπούλου

«Τρεις γυναίκες κι ένα πιάνο»

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

Ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου διαλέγει τραγούδια και καλεί τρεις αγαπημένες τραγουδίστριες στη σκηνή του Κήπου, την Τάνια Τσανακλίδου, την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τη Ρίτα Αντωνοπούλου, που συνομιλούν με το πιάνο του Γ. Ανδρέου, το βιολί του Στέργιου Γαργάλα και το ακορντεόν του Παναγιώτη Τσεβά, σε μια μουσική παράσταση που τα έχει όλα!

Eπιλογές από το προσωπικό ρεπερτόριο των εξαίρετων ερμηνευτριών και αγαπημένες συνθέσεις του Γ. Ανδρέου, τραγούδια λαϊκά και «έντεχνα», παλιά και καινούργια, αλλά και δημιουργίες καταξιωμένων ελλήνων συνθετών (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Ξαρχάκος, Μούτσης, Σπανός, Μικρούτσικος, Κραουνάκης, Σαββόπουλος, Λοΐζος), καθώς και νεότερων (Μάλαμας, Θ. Παπακωνσταντίνου, Ζούδιαρης, Πορτοκάλογλου, Λειβαδάς). Θα ακουστούν επίσης τραγούδια του Τσιτσάνη, του Καλδάρα, του Χιώτη και πολλών άλλων.

Συμπαραγωγή ΜΜΑ και Καλλιτεχνικές Παραγωγές


Πάνος Μουζουράκης

«Πάνος στο γκαζόν»

Παντελής Αμπαζής, Ελεωνόρα Ζουγανέλη,

Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας,

Λάκης Παπαδόπουλος

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

Ένα μεγάλο πάρτι με τον «Πάνο (Μουζουράκη) στο γκαζόν», τον τραγουδοποιό που έπειτα από τρία ανατρεπτικά άλμπουμ και πολλές επιτυχημένες συνεργασίες, έρχεται να μας θυμίσει πως, ό,τι κι αν γίνει, στο βάθος υπάρχει πάντα ένας κήπος.

Αυτός ο πολύ ιδιαίτερος καλλιτέχνης θα μας ξεσηκώσει με τραγούδια δικά του, αλλά και με πρωτότυπες έως χιουμοριστικές διασκευές ελληνικών και ξένων επιτυχιών: ροκ, σουίνγκ, αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε εντελώς νέες εκδοχές. Ξαπλωμένοι στο γκαζόν ή χορεύοντας στο γκαζόν, θα ακούσουμε επίσης τα ολοκαίνουργια κομμάτια του, μεταξύ αυτών και το τραγούδι «Στο βάθος Κήπος», που έγραψε ειδικά γι' αυτό το πάρτι, ειδικά γι' αυτό τον Κήπο!

Μαζί του, οι φίλοι του καλλιτέχνες: Παντελής Αμπαζής, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Λάκης Παπαδόπουλος, σε μια συγκινητική έκρηξη φιλίας, όπως την οραματίστηκε ο Π. Μουζουράκης για τη συγκεκριμένη βραδιά, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι στον Κήπο του Μεγάρου.

Συμπαραγωγή ΜΜΑ και MINOS EMI


Δημήτρης Παπαδημητρίου

Φωτεινή Δάρρα

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

Ο επίλογος για τις φετινές εκδηλώσεις ανήκει στον συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου και στην τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, τη μόνιμη συνεργάτιδά του εδώ και πολλά χρόνια, που θα δώσουν συναυλία στον Κήπο τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

 

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.