Παντελής Θαλασσινός και Άννα Μπουρμά

Η συναυλία του Παντελή Θαλασσινού και της Άννας Μπουρμά αναβάλλεται λόγο σφοδρής βροχόπτωσης και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουλίου στο Ζηρίνειο γήπεδο Κηφισιάς!

Τα εισιτήρια και οι προσκλήσεις ισχύουν κανονικά.


Την συναυλία θα ξεκινήσει η Άννα Μπουρμά και θα ολοκληρώσει ο Παντελής Θαλασσινός, έτσι θα έχουν την ευκαιρία οι ακροατές να παρακολουθήσουν 2 παραστάσεις σε μια βραδιά όπου θα είναι γεμάτη εναλλαγές και εκπλήξεις.

ο Παντελής Θαλασσινός , με μια κιθάρα στα χέρια και με την ορχήστρα του, με την υπέροχη χροιά της φωνής του, ταξιδεύει τον κόσμο μέσα από μονοπάτια χαράς αλλά και πιο ιδιαίτερων στιγμών με τα τραγούδια του.

Ο Θαλασσινός μαζί με τη Νάνα Μπινοπούλου, για πάνω από δυο ώρες επί σκηνής και με ένα μοναδικό τρόπο εναλλάσσονται, από το ροκ στον παραδοσιακό ήχο. Ερμηνεύουν τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών.

Η Άννα Μπουρμά δροσερή και με γεμάτη ενέργεια ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία .

Έχοντας στις αποσκευές της την νέα δισκογραφική της δουλειά με τίτλο ''Ένα τραγούδια αν σωθεί '' θα μας ταξιδέψει με την ερμηνεία αλλά και την κρυστάλλινη φωνή της.

Μαζί της ο συνθέτης και πατέρα της Τάκη Μπουρμάς γνωστός από την μεγάλη επιτυχία ''Μη γυρίσεις'' που ερμήνευσαν οι Αφοί Κατσιμίχα.

Το κοινό θα γίνει ένα με τους καλλιτέχνες!

 

Περισσότερες πληροφορίες...

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.