Πρώτη μέρα του Δεκέμβρη και οι Within Progress επιστρέφουν με νέο single και νέο αέρα στην μουσική επικαιρότητα. Με το "Need More" η progressive πεντάδα από τη Θεσσαλονική μάς βάζει στη νέα εποχή της μπάντας που ενώ εξελίσσει τον ήχο της εμπλουτίζοντάς τον, κρατάει τον χαρακτήρα και τη ταυτότητά της που μας είχε δείξει στο πρώτο της EP, "Oceans of Time".

Με τις επιλογές των αποχρώσεων στα φώτα αλλά και με το performance των Within Progress, το βίντεοκλιπ του "Need More" είναι σαν να ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοιχτά. Σε απορροφά αμέσως, νιώθεις την ένταση να χτίζεται και η ιστορία που τόσο θεατρικά εξιστορεί ο frontman του σχήματος σε βάζει μέσα στη ψυχοσύνθεση του πρωταγωνιστή που περιγράφεται στους στίχους. Σε κατακλύζει η απληστία του, η ανάγκη του για περισσότερα, το απύθμενο κενό του.

Η διαρκής αναζήτηση των πέντε για μουσική εξέλιξη και σπάσιμο των περιορισμών των μουσικών ειδών, τους βοηθά να μη φοβούνται τον πειραματισμό. Κάπως έτσι κράτησαν το progressive ύφος τους και το "χρωμάτισαν" με pop δομές, επένδυσαν σε πιο μοντέρνες ενορχηστρώσεις και τόλμησαν να υιοθετήσουν περισσότερα ηλεκτρονικά στοιχεία. Η ανταμοιβή τους είναι ένα φοβερά catchy ρεφραίν και μια "φρέσκια" ατμόσφαιρα που αγγίζει την radio friendly αισθητική.

Για την παραγωγή του βίντεο, υπεύθυνοι είναι οι CineVeil Visuals και ο Τάσος Αμαραντίδης, ενώ το τραγούδι ηχογραφήθηκε στο Fireball Music Studio (Θεσσαλονίκη) με μίξη και mastering του Martin Gronnier (Wavelength Records). Στίχοι του Ευθύμη Παπαδόπουλου και Αντώνη Βασιλειάδη, μουσική Within Progress και Αντώνης Βασιλειάδης.

Δείτε το "Need More" εδώ:

  1. 21st Athens Technopolis Jazz Festival | Women in Jazz

  24 Φεβρουαρίου 2022
  21st Athens Technopolis Jazz...
  Κατηγορία: Νέα & Ανακοινώσεις

 1. dead dranks - nightwalking

  10 Ιανουαρίου 2022
  "Nightwalking" | Dead Dranks
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. kicking nerve - death at your pleasure

  13 Δεκεμβρίου 2021
  "Death At Your Pleasure" | Kicking Nerve
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. λάμδα - tria

  22 Νοεμβρίου 2021
  "ΤΡΙΑ" | λάμδα
  Κατηγορία: Δίσκοι
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.