Νέο single από το πρόσφατο άλμπουμ τους, “The Age Of New Delirium”, κυκλοφόρησαν μόλις οι The Bittersweet, με τίτλο “Shit”. Η πιο δυναμική, ίσως, σύνθεση του δίσκου, συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο, τολμηρό video clip, που σκηνοθέτησε ο Νίκος Νικολόπουλος, και το οποίο έκανε αίσθηση από τα πρώτα του views, αφού έχει έντονα ερωτική ατμόσφαιρα,  αλλά και αναφορές σε αισθητική παλαιότερων εποχών. Σε κάθε περίπτωση, δεν περνάει απαρατήρητο…! Πρωταγωνιστεί η Joanne David.

Μπορείτε να δείτε το “Shit” εδώ:

 

Παράλληλα, και μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις για την προώθηση του νέου δίσκου, η μπάντα μας προσκαλεί σε ένα ακόμη live, αυτή τη φορά στη σκηνή του Lazy Club την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου. Εκεί θα παρουσιάσουν μια μίξη των δύο lp τους, “Dancing In The Zoo” (MINOS/EMI) & “The Age Of New Delirium (Ikaros Records)”, αλλά και επιλεγμένες διασκευές που καλύπτουν όλο το φάσμα της pop/rock. Ταυτόχρονα, για πρώτη φορά θα … αποκαλύψουν δείγμα της νέας, ακυκλοφόρητης, δουλειάς τους "September's Sons".

Jump on board για μια βραδιά psychedelic rock απογείωσης!

Οι TheBitterSweet είναι:

Νικόλας Αλαβάνος - φωνή, κιθάρες
Χρήστος Ζελελίδης - τύμπανα | Αντώνης Γκούφας - κιθάρες
Κωνσταντίνος Κοντονίκας - μπάσο | Κωνσταντίνος Μέξης - πιάνο, πλήκτρα

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.