Οι Αθηναίοι symphonic extreme metallers Foray Between Ocean, έδωσαν στην δημοσιότητα το δεύτερο single, από το επερχόμενο full length album “As Serenity Drowned”. Το τραγούδι λέγεται Visions of an Epileptic Eye και συνοδεύεται από ένα πανέμορφο video, το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω:


Το video είναι σε σενάριο και σκηνοθεσία του Toni Kristian Tikkanen, ενώ πρωταγωνιστούν οι Frida Rossi, Lauren Lehtinen, Toni Harjajärvi και Risto Erjanko.

Περισσότερες πληροφορίες για τον δημιουργό μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Η κυκλοφορία της δεύτερης πλήρους δισκογραφικής δουλειάς των Foray Between Ocean αναμένεται στις 6 Ιουλίου, σε παγκόσμια διανομή, μέσω της Miasma Records.

Υπενθυμίζουμε πως οι Foray Between Ocean θα εμφανιστούν ζωντανά, το Σάββατο 6 Ιουλίου, μαζί με τους Septicflesh, Nightstalker, Poem, Acid Death, Enemy of Reality και Automaton, στα πλαίσια του πρώτου Urban Athens Festival, που θα διεξαχθεί ανάμεσα στην Τεχνόπολη Αθηνών (Γκάζι) και το Piraeus 117 Academy, σε διοργάνωση της Xlalala.

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του συγκροτήματος, για ακόμη περισσότερες δραστηριότητες που επίκεινται στο προσεχές διάστημα.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.