Νίκος Παπαντώνης - Τις λεωφόρους θα ανοίξω

Ο Νίκος Παπαντώνης παρουσιάζει τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τις λεωφόρους θα ανοίξω». Ένας αξιόλογος τραγουδοποιός που τον γνωρίσαμε το 2020 από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Ι.Χ. τραγούδια ιδιωτικής χρήσης», στον οποίο συμμετέχει ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Ο νέος του δίσκος περιλαμβάνει δώδεκα τραγούδια που κινούνται στους ήχους του ελληνικού ροκ, με διάθεση μελαγχολική αλλά και αισιόδοξη και μελωδίες που ταξιδεύουν τον ακροατή σε συννεφιασμένα αλλά και ηλιόλουστα τοπία.

Ο Νίκος Παπαντώνης υπογράφει μουσικά και στιχουργικά τα τραγούδια του δίσκου, εκτός από το τραγούδι «Να δούμε ήλιους», τους στίχους του οποίου έχει γράψει ο Βασίλης Φαφούτης. Βασικός ερμηνευτής στο δίσκο είναι ο ίδιος ο τραγουδοποιός, ενώ σε τρία τραγούδια συμμετέχει η αξιόλογη τραγουδίστρια Μαρία Βασιλοπούλου με την βελούδινη φωνή της.

Το album τίτλο «Τις λεωφόρους θα ανοίξω» κυκλοφορεί ψηφιακά, επίσης διατίθεται σε CD σε συλλεκτική έκδοση digipack σε περιορισμένα αντίτυπα.

Κυκλοφορεί από την Final Touch, a Walnut entertainment label!

 

Κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες και streaming services

Νίκος Παπαντώνης - Τις Λεωφόρους θα ανοίξω

Στίχοι, μουσική, ερμηνεία: Νίκος Παπαντώνης
Συμμετέχει η Μαρία Βασιλοπούλου
Ενορχήστρωση, ηχοληψία, μίξη, mastering: Νίκος Κριτσέλης – inspir@l music studio

Έπαιξαν οι μουσικοί:

Νίκος Κριτσέλης: ηλεκτρική κιθάρα, ακουστική κιθάρα, πλήκτρα
Νίκος Τσαχτσίρης: μπάσο, κοντραμπάσο
Δημήτρης Κοτσίρης: τύμπανα
Νίκος Παπαντώνης: κλασσική κιθάρα, ακουστική κιθάρα

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.