deathvalves - dark stories from the past cover


Άλλη μια κυκλοφορία των Ελλήνων Metallers Deathvalves με τον τιτλο "Dark Stories From The Past", υπόσχεται να σας κρατήσει το ενδιαφέρον και να σας δώσει την ηδονή της απόλαυσης, της πληρότητας και της ικανοποίησης που αναζητούν όλοι οι ακροατές του είδους.

Ο Δίσκος αποτελείται απο 11 σκοτεινές μελωδικές ιστορίες που εχουν στοιχείωσει το dna μας, και μας ταξιδεύουν μέσα στον λαβύριθο των φόβων και των εφιαλτών, δίνοντας την τελική ελευθέρια και Κυριαρχία πάνω απο το Βασίλειο του Φόβου.

To "Dark Stories From The Past " Album κυκλοφορεί από τις 27 Δεκεμβρίου 2016 από την New Dream Records σε 300 digital stores, καθώς και σε επιλεγμένα ελληνικά δισκοπωλεία και καταστήματα.

Οι Ηχογραφήσεις έγιναν στα "YP. SOUND STUDIOS ",
Μίξη και Μαστερινγκ απο τον T. Sydrome
Το Artwork του Αλμπουμ εγινε στο YP. Town Design,

ΟΙ Deathvalves Ειναι :

T. Sydrome - Guitars & Vocals
Sakis - Drums & Backing Vocals
Thanasis Valeras - Guitars
Chris Sven - Bass

Ακούστε το πρώτο Official Lyric Video με τίτλο "Burn The Sun" από το δίσκο:

 

 

Tracklist :
1.Intro
2.Vengeance
3.Pantera
4.Crawl in The Night
5.Bad Ways
6.So Much To Kill
7.Forefathers Graves
8.Burn The Sun
9.Into This Ocean
10.Vampyres Eyes
11.The Emperor


Οι εντυπώσεις μας

Dark stories from the Past, indeed. Κι αν έχεις ακούσει πολλές σκοτεινές ιστορίες από το παρελθόν, θα ξέρεις ότι ίσως το πιο καθοριστικό στοιχείο σε μια ιστορία δεν είναι άλλο από... τον ίδιο τον αφηγητή! Κάπως έτσι, οι Deathvalves μπορεί να μη λένε μια καινούρια ιστορία, αλλά αφηγούνται με τέτοιον τρόπο παλιές, σκοτεινές ιστορίες που νομίζεις ότι τις ακούς για πρώτη φορά. Δεν αναμασάνε, ούτε επαναλαμβάνονται, αλλά χρωματίζουν τη μουσική τους αφήγηση με ένα συνδυασμό από heavy, doom και power στοιχεία, προσδίδοντας εξαιρετική ροή και δυναμισμό στις συνθέσεις τους. Συνεπώς, όχι μόνο δεν θα το βαρεθείς, αλλά θα σε παρασύρει όπως δεν σ' έχει παρασύρει εδώ και καιρό άλμπουμ του είδους.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.