Πρόγραμμα χειμερινής περιόδου 2020 για τη Μουσική Σκηνή Σφίγγα

Η μουσική σκηνή Σφίγγα υποδέχεται το 2020 με μουσικές παραστάσεις σημαντικών ονομάτων της μουσικής και των τεχνών, φιλοδοξώντας να γίνει το δικό σας μουσικό στέκι στο κέντρο της πόλης (Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής - πεζόδρομος Κιάφας 13). Αναλυτικά το πρόγραμμα από τον Ιανουάριο και μετά (στην πορεία θα προστεθούν και νέες ημερομηνίες).

 

Προσεχώς

Από Σάββατο 4 Απριλίου και κάθε Σάββατο Απριλίου και Μαΐου: Ο κορυφαίος ερμηνευτής του λαϊκού τραγουδιού, Γιώργος Μαργαρίτης, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με επιλογές από τις πιο σημαντικές στιγμές της μουσικής διαδρομής του, καθώς και ένα αφιέρωμα στο ελληνικό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι. (είσοδος στο μπαρ 13€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Παρασκευή 24 Απριλίου και 1η και 8 Μαΐου: Ο Κώστας Τουρνάς σε μία αναδρομή στη σαραντάχρονη πορεία του από τους Poll έως σήμερα! (είσοδος στο μπαρ 12€ με κρασί ή μπύρα, ώρα έναρξης: 22.30)

Υπεύθυνη προγράμματος για τη Σφίγγα: Ελένη Παπουτσάκη
Υπεύθυνος επικοινωνίας για τη Σφίγγα: Αλέξανδρος Καραμαλίκης

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.