Φεστιβάλ Γιορτές της Γης 2019

Οι Γιορτές της Γης θα ήθελαν να ενημερώσουν τους φίλους και τις φίλες των γιορτών πως το φετινό φεστιβάλ λόγω των Εθνικών εκλογών αναγκαστικά μετατίθεται για την Τετάρτη 10/7 έως και Κυριακή 14/7. Λόγω της έκτακτης αλλαγής, το πρόγραμμα έχει διαφοροποιηθεί, καθώς ορισμένοι καλλιτέχνες έχουν κανονίσει άλλες εμφανίσεις. Τους ευχαριστούμε μέσα απ' την καρδιά μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για επόμενες χρονιές.

Το τελικό πρόγραμμα των μουσικών μας συναντήσεων περιλαμβάνει:

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 Ιουλίου
Λαϊκό γλέντι στην πλατεία του χωριού, με τα Μαλλιά Κουβάρια χωρίς είσοδο.

ΠΕΜΠΤΗ 11 Ιουλίου
Intemedio, Fundrakar, Bailemos.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 Ιουλίου
Transidelia, Θραξ Πανκς, Oratnitza (BG).

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 Ιουλίου
Radiosol, Social Waste, Boban Marcovic(SRB).

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 Ιουλίου
Μεσημεριανό γλέντι στο λόφο του Αη λια με τους Banda Entopica.

 
Σιγά σιγά θα ανακοινώνουμε το πρόγραμμα των παράλληλων δραστηριοτήτων όπως Θέατρο δρόμου, παιδότοπος, αφηγήσεις παραμυθιών, πεζοπορίες κλπ. και όπως πάντα, το πρόγραμμα στο ελεύθερο κάμπινγκ στον πανέμορφο λόφο του Αη Λία είναι κάτι που δεν ανακοινώνεται αλλά προκύπτει... 

Μια προσπάθεια που βασίζεται στη συμμετοχή! 

Οι Γιορτές της Γης προσπαθούν, από το 2001 που ξεκίνησαν, να αποτελούν ένα εναλλακτικό οικολογικό φεστιβάλ που αγκαλιάζει την φύση, καλεί τον κόσμο να δραπετεύσει στην ύπαιθρο, προωθεί την αλληλεγγύη και υπερασπίζεται την διαφορετικότητα, μακριά από το κυνήγι του κέρδους και της εμπορευματοποιηση των πάντων. Η προσπάθεια αυτή, στους πενιχρούς καιρούς που ζούμε και με την ανεξαρτησία που θέλουμε να διατηρούμε, δεν ήταν πάντα εύκολη οικονομικά. Όμως όσο και αν πιεστήκαμε δεν πάψαμε ποτέ να πιστεύουμε ότι δεν αξίζει να κάνεις ένα φεστιβάλ με τέτοιο περιεχόμενο αν δε μπορεί να είναι οικονομικά προσβάσιμο σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους και φίλες. Έτσι και φέτος, μετά την πολύ επιτυχημένη επανέναρξη των Γιορτών της Γης, διατηρώντας και αναπτύσσοντας το χαρακτήρα τους, προσπαθήσαμε οι τιμές του εισιτηρίου αλλά και των μπαρ - κυλικείων να μην αποκλείουν κάποια η κάποιον από τη γιορτή μας. Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και να πούμε ότι ρισκάρουμε, μιας και είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε με δεδομένο το budget που αξίζει στο φεστιβάλ που θέλουμε. Ελπίζουμε λοιπόν στη συμμετοχή, ότι όλες οι φίλες και οι φίλοι των γιορτών αλλά και όλοι όσοι θα το τολμήσουν για πρώτη φορά, θα αγκαλιάσουν ξανά το φεστιβάλ ώστε να γίνεται για πολλά ακόμα χρόνια! 

Οι τιμές εισιτηρίων για τις Γιορτές της Γης 2019 είναι: 

Προπώληση full pass τριημέρου : 15€ 
Full pass ταμείο: 18€ 
Εισιτήριο ημέρας : 8€ 

 

Σημεία προπώλησης:

Θεσσαλονίκη:
Hemingway Bistrot, Σβώλου 19
ΣΑΡΩΘΡΟΝ Café Bar, Κατούνη 17
Έπαυλη Μαρόκκου, Βασιλίσσης Όλγας 133

Κοζάνη:
Κιμωλία, Ζήση Γιαχνίκα 34-36
Βατρα κούκος Beer Bar, Μουράτη 4Α

Πτολεμαϊδα:
Μανδρακούκος, Βασ. Κωνσταντίνου και Εθνικής Αντιστάσεως
Κουρείο Φίλιππας, Περδίκκα 8 (Πεζόδρομος)

Λαρίσα:
Εντροπία, Κένταυρων 8

Φεστιβάλ Γιορτές της Γης 2019

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.