Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2016

Πιστό στο καλοκαιρινό του ραντεβού, θα είναι και φέτος, το Φεστιβάλ Κασσάνδρας, το πλέον σημαντικό και ιστορικό πολιτιστικό φεστιβάλ του καλοκαιριού για την Β. Ελλάδα. Για δύο μήνες -Ιούλιο και Αύγουστο- δεκάδες παραστάσεις μουσικής, θεάτρου και χορού, θα δώσουν τον τόνο του φεστιβάλ, με ένα πρόγραμμα που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών, για κάθε γούστο.

Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι πολυάριθμοι επισκέπτες της, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ποικίλες προτάσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας, που θα λάβουν μέρος στο πανέμορφο ανοιχτό αμφιθέατρο της Σίβηρης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Από την πρώτη διοργάνωση του 1993 μέχρι σήμερα, το Φεστιβάλ Κασσάνδρας έχει αναδειχτεί σε έναν ισχυρό πολιτιστικό και τουριστικό πόλο ενδιαφέροντος για χιλιάδες θεατές, συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και έχει γίνει θερμά αποδεκτό από την τοπική κοινωνία.

Υπεύθυνη εταιρεία για τη φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ είναι η People Entertainment Group, η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα με εξειδίκευση στην διοργάνωση και παραγωγή μεγάλων φεστιβάλ και μέλος των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών οργανισμών διοργάνωσης καλλιτεχνικών γεγονότων. Η People Entertainment Group παίρνει ξανά το τιμόνι του Φεστιβάλ μετά το 2011, που ήταν η τελευταία χρονιά που είχε την ευθύνη του προγράμματος. Μέρος των εσόδων από τις εκδηλώσεις θα διατεθεί στον Σύλλογο Φίλων Κέντρου αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης και Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ «Σωτήρ».

 

Ακουλουθεί το φετινό πρόγραμμα:

 

Facebook Page

Ωρα έναρξης 21:00 για όλες τις παραστάσεις
Η προσέλευση στο χώρο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την ώρα έναρξης.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανακοινώνονται ανά παράσταση
Αμφιθέατρο Σίβηρης: Περιμετρική Κασσάνδρας, 63077, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 23740-23997, Σίβηρη Χαλκιδικής

Προπώληση εισιτηρίων
Viva.gr | Seven spots | 11876 | Reload | Public.gr | Ευρυπίδης βιβλιοπωλεία | Μedia markt | Φούρνος Λεμονή

Και σε όλα τα σημεία προπώλησης του Φεστιβάλ Κασσάνδρας

 

Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2016

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.