Μιχάλης Κωτσογιάννης - Ξένος

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Μιχάλης Κωτσόγιαννης μας παρουσιάζει τον «Ξένο», το πρώτο τραγούδι από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά.

Ο «Ξένος» δεν κρύβει τις επιρροές του από την παράδοση της Ηπείρου και από τη σύγχρονη ροκ σκηνή. Κάνει μια στάση στα μέρη μας και, έπειτα, συνεχίζει το ταξίδι του. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε: να του προσφέρουμε μια «ήσυχη γωνιά» και να τον ακούσουμε. Αν έχει, βέβαια, «κάτι για να μας πει»..

Με τον «Ξένο», ο Μιχάλης Κωτσόγιαννης μας εισάγει στο πνεύμα του επερχόμενου δίσκου του, ο οποίος τιτλοφορείται «Πληροφορίες Εντός». Λόγια που μιλούν για το χρόνο, τη μοναξιά, την ατομική ευθύνη, τη νοσταλγία, τη φιλία και την απώλεια, συνήθως απαλλαγμένα από κάποιο στενό χρονικό και γεωγραφικό πλαίσιο. Ρυθμοί, αρμονίες και μελωδίες που ταξιδεύουν από την Ήπειρο και την Πελοπόννησο στην Αμερική και τη Βρετανία, από την μπαλάντα και τη ροκ στο γλέντι, από το χθες στο τώρα. Όπως και στον «Ξένο», ντύνονται όλα έναν φρέσκο, σύγχρονο ήχο και μας παρουσιάζονται: «Πληροφορίες Εντός». Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2016 από τη Hidden Track Records.

Ο Μιχάλης Κωτσόγιαννης κατάγεται από το Άργος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έπειτα από μία δεκαπενταετή περιπλάνηση στις μπουάτ και τις μουσικές σκηνές της πόλης, μας πρωτοσυστήθηκε δισκογραφικά ως συνθέτης το 2013, στον πολυσυλλεκτικό δίσκο «Όλα τα Ναι του κόσμου». Σήμερα, μας συστήνεται ολοκληρωμένα πια, ως «Ξένος». Και μας καλεί να του δώσουμε λίγο από το χώρο μας...

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.