Το πρώτο τραγούδι που δημοσιοποιούμε από το επερχόμενο τρίτο, διπλό full length album μας “Critical Diversity”, συνδέεται δυστυχώς με τη συνεχόμενη άνοδο της αστυνομικής βίας, ως συνέπεια της κοινωνικοπολιτικής κατάστασης, στον πλανήτη μας. Τις τελευταίες δεκαετίες, οι παγκόσμιοι ηγέτες έχουν αποτύχει να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες πολιτικές προκλήσεις, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

( με πολλές από αυτές να μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο εξαιτίας των διπλωματικών παιχνιδιών και των πολιτικών επιλογών τους )
Αυτό έχει ως αντίκτυπο, να χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο οι αστυνομικές δυνάμεις για να μπορέσουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις των πολιτών.

Με συνέπεια την κατάσταση να ξεφεύγει και να έχουμε αυξανόμενη χρήση βίας.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να χωνέψουν τον πολιτικό κυνισμό και την πολιτική αδιαφορία (την συγκάλυψη εγκλημάτων πολέμου εις το όνομα του πλούτου και της εξουσίας) αντιμετωπίζουν την κρατική βία αντί να λάβουν τον ελάχιστο σεβασμό για την ανθρώπινη ευαισθησία, την “κριτική ποικιλομορφία”, την κραυγή αγωνίας τους.

Αντιμετωπίζουν ένα κράτος – τιμωρό επειδή δεν κλείνουν τα μάτια σε ό,τι γίνεται, προσποιούμενοι ότι “όλα πάνε καλά”. Επειδή δεν έχουν την ψευδαίσθηση ότι ο μικρόκοσμός τους είναι λειτουργικός, σε μια βολική οπτική των πραγμάτων.
Tο “Pigs in the Mud” και εν γένει το επερχόμενο νέο album μας αποσκοπεί στο ταρακούνημα της δημοκρατίας μέσα από το τράνταγμα της κοινωνίας.
Στο να δοθεί κουράγιο στους νέους ανθρώπους, στους “διαφορετικούς” ανθρώπους που δεν εγκαταλείπουν ποτέ το όνειρό τους.
Αυτούς που μάχονται για έναν καλύτερο κόσμο.

Άλλωστε ένα από τα πρώτα πράγματα που μάθαμε ως μουσικοί είναι ότι όσο κι αν κάτι φαίνεται ακατόρθωτο, όταν υπάρχει επιμονή και θέληση μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Πιστεύουμε ακόμη στην ανθρωπότητα, πιστεύουμε ακόμη πως υπάρχει η καλή πλευρά σε κάθε μέρος της κοινωνίας μας, που πολεμάει τους δαίμονές της.
Πιστεύουμε στην αλληλεγγύη και στην ανάγκη να μαχόμαστε για έναν καλύτερο κόσμο όποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Αυτό είναι λοιπόν το lyric video του νέου μας τραγουδιού “Pigs in the Mud”, Νο.06 στο επερχόμενο, τρίτο album μας “Critical Diversity” το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

“No more blood on the streets,
no more tolerance,
we want justice and peace”

 

Λίγα λόγια για την μπάντα:

Οι Perfect Faith είναι μια alternative rock μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2013 από τον τραγουδιστή, ρυθμικό κιθαρίστα και συνθέτη του συγκροτήματος Γιώργο Κοντογεώργο. Τα κύρια χαρακτηριστικά της μουσικής τους είναι οι δυνατοί, αιχμηροί και ατμοσφαιρικοί ήχοι από τις ηλεκτρικές και ακουστικές τους κιθάρες.
Μια '90s rock έκρηξη με τον ήχο του σήμερα, φτιαγμένη για ένα καλύτερο αύριο.

Δισκογραφία:

Το debut album “Rise” κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2014 σε συνεργασία με την General Music Records και εμπεριέχει τα 12 πρώτα κομμάτια που έγραψε η μπάντα με τη συνεισφορά πολλών καλών φίλων και μουσικών.

Τον Δεκέμβριο του 2017, το δεύτερο album “Uncertain World” κυκλοφόρησε ανεξάρτητα με 10 νέα τραγούδια, δίνοντας το στίγμα τους από την ακτή της Αθήνας.

Το επερχόμενο τρίτο, διπλό album “Critical Diversity” θα περιέχει 18 νέα τραγούδια με πλήρως κοινωνικοπολιτικές προεκτάσεις και θα αρχίσει να διατίθεται μέσα στο 2021.

Οι Perfect Faith είναι οι:

Γιώργος Κοντογεώργος – φωνητικά / ρυθμική κιθάρα
Τάσσος Κακογιάννης – μπάσο
Νίκος Τσιμπίνος – drums
Κίμωνας Γκόγκας – lead κιθάρα

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.