Η Άννα Τυρταίου μας συστήθηκε δισκογραφικά με ένα πρωτότυπο mashup, τη διασκευή του «Μια μια τις νύχτες μου μετρώ» ενός υπέροχου τραγουδιού του ελληνικού κινηματογράφου. Ένα τραγούδι που ερμήνευσε η υπέροχη Καίτη Χωματά και η ανεπανάληπτη Τζένη Βάνου, από την ταινία "Ένα κορίτσι για δύο". Η μουσική είναι του «μύθου» Μίμη Πλέσσα και αντίστοιχα οι στίχοι είναι του Κώστα Κινδύνη.

Τους νέους στίχους υπογράφει η Ρεβέκκα Ρούσση και στην διασκευή ο Γιώργος Μπουσούνης.

Η Άννα δεν φοβήθηκε την σύγκριση, αν και είναι σαφώς μεγάλο το εγχείρημα για πρωτιά, γιατί όταν τραγουδάει βγάζει την δική της αλήθεια. Το αγαπήσαμε, ευχόμαστε κι εσείς.

Κυκλοφορεί σε όλα τα digital stores από την Monkey Music disc που δημιούργησε η Ρεβέκκα Ρούσση, κάτω από την στέγη της Cobalt Music.

 

 

Η Άννα Τυρταίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Η οικογένειά της είχε άμεση σχέση με τη μουσική μιας και ο πατέρας της είναι τραγουδιστής και η μητέρα της καθηγήτρια πιάνου. Ξεκίνησε να σπουδάζει στο ωδείο στα 12 της χρόνια μαθήματα φωνητικής, πιάνου και θεωρητικών. Πήρε πτυχίο το 2014 και αμέσως ξεκίνησε να παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κλασικού και μοντέρνου πιάνου. Επίσης παίζει κιθάρα και τουμπερλέκι.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.