breath after coma - woke up in babel

Οι Breath After Coma δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2013 και το 2015 μας συστήθηκαν με το ομώνυμο EP τους. Αποτελειται απο τους Ορέστη Τέντζερη κιθάρα τον Θοδωρή Ματθαίο κιθάρα , μπάσο τον Κώστα Καραπαναγιώτη και ντραμς τον Βαγγέλη Καραπαναγιώτη.

Το καινούργιο τους LP, “Woke up in Babel”, δεν υστερεί καθόλου σε στίχους και ήχο. Διακατέχεται, ίσως, από δυναμικότητα ενώ τα κομμάτια δένουν πολύ αρμονικά μεταξύ τους. Πρόκειται, σίγουρα για μια εξέλιξη για τους ίδιους κρατώντας πάντοτε τα στοιχεία στον ήχο που τους κάνουν μοναδικούς και αναγνωρίσιμους

Το “Woke up in Babel” είναι από τους δίσκους που σε κάνουν να καταλάβεις ότι εδώ κάτι καλό υπάρχει από την πρώτη φορά που θα το ακούσεις. Βέβαια χρειάζεται ακροάσεις για να συνειδητοποιήσεις πλήρως με τι έχεις να κάνεις, αλλά θα βάλεις να το ακούσεις και να το ξανακούσεις όχι επειδή πρέπει αλλά επειδή το γουστάρεις . Και θα το γουστάρεις ακόμα περισσότερο όταν θα αρχίζεις να ανακαλύπτεις και τις υπόλοιπες πτυχές του όπως για παράδειγμα το “We Are Falling Backwards” που έχει ξεκάθαρα Post-Punk στοιχεία μέσα του.

To “Woke up in Babel” κυκλοφόρει απο την Ikaros Records σε περιορισμένη έκδοση των 300τμχ

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.