Καλεσμένοι σε Φόνο

Η έναρξη του PROduction PROject για 3η χρονιά έγινε την Παρασκευή 10 Μαΐου στον Χώρο Τέχνης Ασωμάτων με την παράσταση "Καλεσμένοι σε Φόνο" της Κων/νας Ρουμελιώτη, βασισμένο στο αστυνομικό μυθιστόρημα "Α murder is announced" της Agatha Christie σε σκηνοθεσία Γιώργου Μαυρά και Κων/νας Ρουμελιώτη.

Η παράσταση ήταν sold out από πολύ νωρίς καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια γρήγορα. Οι θεατές που κατέκλισαν το θέατρο από τα πρώτα λεπτά του έργου προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τον δολοφόνο, και στην συνέχεια εκμεταλλεύτηκαν το διάλειμμα για να εκφράσουν σε πηγαδάκια τις εικασίες τους για το ποιος, από όλους τους χαρακτήρες του έργου, μπορεί να είναι.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ερασιτέχνες ηθοποιούς, που έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, και έτσι καταφέραν να κερδίσουν τους θεατές και να τους αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις, παρόλο που στην αρχή ήταν μαζεμένοι (!) καθώς ο θίασος ξέφυγε από τα συνηθισμένα της κωμωδίας που τους είχε συνηθίσει.

 

Καλεσμένοι σε φόνο

 

Όλο το πρώτο τριήμερο η παράσταση ήταν sold out όπως και όλες οι παραστάσεις που έπονται, με εξαίρεση την Πέμπτη 16/5 όπου υπάρχουν κάποιες περιορισμένες διαθέσιμες θέσεις.

Η ομάδα PROduction PROject θέλει να ευχαριστήσει για την υποστήριξη όλους, και ιδιαιτέρως την Άλικη Πήτερσον που έτρεξε την παράσταση σε ήχο και φώτα, την Κατερίνα Βασιλειάδου για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες, καθώς επίσης και το team του Φαίδωνα Γαλογαυρα, οι οποίοι ήταν οι αφανείς ήρωες και μας μετέφεραν με τα μαγικά τους χέρια στη δεκαετία του 1950 όπου και διαδραματίζεται το έργο.

Την Κυριακή 19/5 η πρώτη παράγωγη του PROduction PROject ρίχνει αυλαία. Τη σκυτάλη παίρνει στις 23/5 η δεύτερη παράγωγη για φέτος, το "Friend Therapy", η οποία είναι μια κωμωδία της Κων/νας Ρουμελιώτη βασισμένη στο "The odd couple" του Neil Simon. Σας συμβουλεύουμε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από νωρίς καθότι οι θέσεις που έχουν απομείνει είναι ήδη περιορισμένες.

 

Καλεσμένοι σε φόνο

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.