Athens Technopolis Jazz Festival 2019

Το Athens Technopolis Jazz Festival είναι και επίσημα πλέον 19 ετών! Επιστρέφει φέτος, για ακόμη μία χρονιά, από τις 27 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2019, – πού αλλού; – στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και αφιερώνει την πρώτη του μέρα, όπως και πέρυσι, στην ελληνική jazz παρουσιάζοντας ό,τι πιο φρέσκο και σύγχρονο έχει να επιδείξει η εγχώρια σκηνή.

Η ελληνική συμμετοχή που επιλέχθηκε να ανέβει φέτος στην πιο jazz σκηνή της πόλης και να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διεθνές πρόγραμμα του φεστιβάλ είναι το Petros Klampanis Trio, με ιθύνοντα τον ιδιαίτερα τολμηρό Πέτρο Κλαμπάνη, που υπόσχεται να μας μεταφέρει για λίγο στα σύγχρονα jazz στέκια της αμερικανικής μεγαλούπολης.
Την ίδια μέρα, η σκηνή της Τεχνόπολης θα υποδεχτεί τους πειραματικούς ήχους των Grey Paris, ένα πολλά υποσχόμενο σχήμα, τη νέα μουσική πρόταση του φεστιβάλ.

Η καλλιτεχνική επιτροπή του Athens Technopolis Jazz Festival, που αποτελείται από τους Γιώργο Χαρωνίτη (δημοσιογράφος στο «Αθηνόραμα», εκδότης του ιστορικού περιοδικού “Jazz & Τζαζ” επί μία 20ετία), Γιώργο Μουχταρίδη (διευθυντής και ραδιοφωνικός παραγωγός στον Pepper 96.6) και Λεωνίδα Αντωνόπουλο (παραγωγό στον ραδιοφωνικό σταθμό Kosmos 93,6), ξεχώρισε τα δύο σχήματα ανάμεσα σε συνολικά 52 υποψηφιότητες, οι οποίες, σύμφωνα με τους ίδιους, ήταν στη μεγάλη πλειοψηφία τους σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τους νικητές του διαγωνισμού:

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.