Δεύτερο Ευρωπαϊκό tour για τους Allochiria τον Μάιο

Oι Allochiria μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους δίσκου, 'Τhroes', ετοιμάζονται για το δεύτερο ευρωπαϊκό τους τουρ στην Κεντρική Ευρώπη. Το tour της αθηναικής πεντάδας περιλαμβάνει συνολικά 6 στάσεις σε 6 διαφορετικές πόλεις.

Οι στάσεις της περιοδείας είναι οι εξής:

05 Μαίου - Λιλ/Γαλλία @LeBiplan

09 Mαίου - Νυρεμβέργη/Γερμανία @An den Rumpen

10 Mαίου - Βιέννη/Αυστρία @EKH

11 Mαιου - Πράγα/Τσεχία @Klinika

12 Μαίου - 'Αιζενμπεργκ/Γερμανία @Η2Ο Turmfest

13 Mαίου - Βερολίνο/Γερμανία @ΖGK

 

H μουσική των Allochiria συνδέεται συχνά με συγκροτήματα του post-metal κινήματος όπως Νeurosis, Isis, Cult of Luna και Amenra ενώ η θεματολογία τους αφορά τον άνθρωπο σαν κοινωνικό ον, την διαφθορά που τον χαρακτηρίζει στις σύγχρονες κοινωνίες, την επίπονη ρουτίνα, τις μάταιες δυσκολίες, καθώς και πως αυτό επηρεάζει τον κόσμο γύρω του.

'Εχουν μοιραστεί την σκηνή με τους Deafheaven,Toundra, Harakiri for the Sky, Altar of Plagues, Year of no Light, Lumberjack Feedback και παράλληλα πραγματοποίησαν την πρώτη τους ευρωπαική τους περιοδεία την άνοιξη του 2015, ενώ μεταξύ άλλων έχουν συμμετάσχει και στο Rockstadt Extreme Fest.

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.