9ο Street Mode Festival

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Street Mode Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ στη Βόρειο Ελλάδα, που φέτος διεξήχθη για πρώτη φορά στον πολυχώρο ΦΙΞ.

Στο τριήμερο για το οποίο διήρκεσε η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, προσεγγίζοντας τις 10-15 χιλιάδες επισκέπτες την ημέρα. Συνολικά, πάνω από 40.000 φίλοι του φεστιβάλ, από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, πέρασαν την πύλη του 9ου Street Mode Festival!

Οι 5 σκηνές του φεστιβάλ, στις οποίες πραγματοποιήθηκαν 55 παράλληλες συναυλίες σε rock, hip hop, reggae, dub και world music ύφος, και τα παράλληλα δρώμενα (band contests, graffiti, streetdance, parkour, bmx, skateboard, longboard, DJ sets κ.α.), δημιούργησαν ένα πολυσυλλεκτικό και πολυπολιτισμικό χωνευτήρι, που δεν άφησε δυσαρεστημένο κανέναν εκ των παρευρισκομένων!

Με μνημειώδη συναυλιακά highlights, στις 3 εξωτερικές και 2 εσωτερικές σκηνές και με ενεργή συμμετοχή του κόσμου σε όλες τις δραστηριότητες, το Street Mode Festival παρουσιάστηκε καλύτερο από κάθε άλλη φορά, σημειώνοντας άλλη μία πετυχημένη χρονιά, και δημιουργώντας ήδη μεγάλη αναμονή και υψηλές προσδοκίες για τη 10η επετειακή edition του, που αναμένεται την επόμενη χρονιά!

Tο πλήρες φωτογραφικό υλικό θα δημοσιευτεί τις προσεχείς ημέρες από το επίσημο site του φεστιβάλ και την επίσημη σελίδα στο Facebook.

 9th street mode festival

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.