"Ας μιλήσουν τα τραγούδια" | Χριστίνα Μαραγκόζη & Λάμπρος Καρελάς στον Ρυθμό

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 22:30
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Η Χριστίνα Μαραγκόζη, ο Λάμπρος Καρελάς και ο τραγουδοποιός Χρήστος Γιαννόπουλος σε ένα μοναδικό πρόγραμμα για τρεις εμφανίσεις στον Ρυθμό Stage. Μια συνάντηση φίλων και συνεργατών στην δισκογραφία (και όχι μόνο) εδώ και αρκετά χρόνια.

Και οι τρεις μαζί σε μια σπάνια συνάντηση ενώνουν τις φωνές, τις ιδέες τους και την αγάπη τους για το τραγούδι και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί και θα αγαπηθεί. Μια επιλογή σπουδαίων τραγουδιών από την προσωπική τους δισκογραφία, από τη συνεργασία τους με τον τραγουδοποιό Χρήστο Γιαννόπουλο αλλά και από τους μεγάλους συνθέτες Χατζιδάκι, Ζαμπέτα, Θεοδωράκη, Λοΐζο, Ξαρχάκο, Βαρδή, Τσιτσάνη, Κραουνάκη, Σαββόπουλο… και τραγούδια εκπλήξεις.

Τραγούδια διαχρονικά, που αγαπούν και οι τρεις και τα κουβαλάνε σαν μια βαριά κληρονομιά όλα αυτά τα χρόνια. Μια προσέγγιση στο ελληνικό τραγούδι με τον σεβασμό και την ευγένεια που του αξίζει.

Κι επειδή τα λόγια δεν περιγράφουν πάντα το συναίσθημα, τις αισθήσεις, την μέθεξη και την ψυχική ανάταση που μπορεί να νιώσει ο καθένας μας ακούγοντας ένα τραγούδι... Ας μιλήσουν τα τραγούδια.

Ώρα προσέλευσης: 22.30
Είσοδος ελεύθερη
Ρυθμός Stage
Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Τηλ: 210 975 0060

 


Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.