Το Evart.gr προτείνει...

Ίλιον Plus

Διεύθυνση: Kodrigktonos 17, Athina 104 34, Greece (http://ilionpolixoros.gr/)

ilion plusΈνας νέος, αυθεντικά συναυλιακός χώρος στο κέντρο της Αθήνας

Όλα ξεκίνησαν πολλά χρόνια πριν, με έναν από τους πιο ιστορικούς και ζεστούς κινηματογράφους του κέντρου της Αθήνας: το ΙΛΙΟΝ.

Τοποθετημένο στην Πατησίων (με Τροίας), μία ανάσα από την Βικτώρια, την ΑΣΟΕΕ και το Πολυτεχνείο, το ΙΛΙΟΝ αποτέλεσε για χρόνια μία από τις πιο γνωστές και ζεστές σινεφίλ γωνιές του κέντρου της πρωτεύουσας. Μάλιστα παρά, το μικρό διάλλειμα παύσης της λειτουργίας του, από το 2012 ο κινηματογράφος επανήλθε ακόμη πιο δυναμικά σταθεροποιώντας και αναπτύσσοντας την ταυτότητά του.

Το τελευταίο διάστημα η παρέα του ΙΛΙΟΝ ξεκίνησε μια προσπάθεια περαιτέρω «ανάμειξης» της μουσικής με το σινεμά, φιλοξενώντας μουσικές βραδιές ποικίλης ηχητικής ύλης που πλαισίωναν και αλληλοδιαπλέκονταν με το πρόγραμμα προβολών του ιστορικού κινηματογράφου.

Κάπως έτσι ...το καλό δεν άργησε να γίνει. Και ένας καινούριος χώρος προστέθηκε στην παρέα.

Το ΙΛΙΟΝ plus είναι γεγονός. Μόλις ένα δρόμο πιο πέρα, στην γωνία Πατησίων και Κοδρικτώνος 17 δημιουργήθηκε με κόπο και μεράκι ένας νέος ολοκληρωμένος και αυθεντικά συναυλιακός χώρος, έτοιμος να υποδεχτεί τις προσδοκίες του μονίμως ανήσυχου καλλιτεχνικού δυναμικού και του κοινού της Αθήνας.

Με σύνθημα και πεποίθηση ότι «η μουσική είναι μία», το ΙΛΙΟΝ plus επιδιώκει να φιλοξενήσει μία μεγάλη γκάμα μουσικών αφετηριών από τη τζαζ μέχρι το χιπ – χοπ και από ολόκληρο το φάσμα του ροκ μέχρι την ελληνική, λαϊκή, ρεμπέτικη και έντεχνη σκηνή. Φιλοδοξεί όμως να αποτελέσει στέκι και για άλλα δρώμενα όπως αυτά της διαρκώς αναπτυσσόμενης σκηνής του stand up comedy, θεατρικές παραστάσεις και άλλα καλλιτεχνικά πρότζεκτ.

Με συναίσθηση της δύσκολης κατάστασης που βιώνει η κοινωνική πλειοψηφία, το ΙΛΙΟΝ plus θα επιχειρήσει να προσφέρει ποιοτικές βραδιές που δεν θα είναι απαγορευτικές για την πλειοψηφία του κόσμου στον οποίο απευθύνονται, διατηρώντας παράλληλα αμείωτο το σεβασμό στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και τις ανάγκες των συντελεστών του.

 

 210 8810602

Ίλιον Plus @ fb

Πίσω

Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.