Πάνος Μουζουράκης & Σπύρος Γραμμένος στον Σταυρό του Νότου

Στις 09 Δεκεμβρίου 2016 22:30
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σπύρος Γραμμένος, τυλίγονται με 20 μέτρα σκοινί και ανεβαίνουν επιτέλους στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Πράγμα που σημαίνει ή ότι τα παιδιά έχουν ανέβει ή ότι το επίπεδο της χώρας έχει κατέβει.

Η διάρκεια της παράστασης είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει τους ειδικούς, γιατί ο χρόνος είναι σχετικός (και αυτή η πρόταση... άσχετη για ένα δελτίο τύπου)

Θα παίξουν και τραγούδια.

Σας ευχόμαστε να πάτε.

Για έξι Παρασκευές.

Opening act : Ένα αγόρι και ένα κορίτσι

Σκοινοθεσία: Πάνος Μουζουράκης
Σκοινογραφία: Σπύρος Γραμμένος
Σκοινι: Από γνωστό πολυκατάστημα
Σκηνή: Σταυρός του Νότου
Σκηνικά: Θανάσης Φωτεινιάς
Κιθάρες: Βασίλης Λαγδάς
Μπάσο : Δημήτρης Φροσύνης
Πλήκτρα : Μιχάλης Κατσαρός
Κλαρινέτο : Χρήστος Καλκάνης
Τύμπανα: Βαγγέλης Κοτσάμπασης
Ηχοληψία : Ηλίας Καρούμπαλης
Φώτα : Μανώλης Μπράτσης
Projection art : ΦίλιπποςΤρέπας

Μην το χάσετε.

Facebook Event

Οργάνωση Παραγωγής: Metro Live Productions & Αρτύς
Ώρα έναρξης: 22:30
Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

 



Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.