Meet Up Festival by Make Me Happy Records

Στις 04 Νοεμβρίου 2023 21:00
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Η Make Me Happy Records, με αφορμή τη συμπλήρωση επτά χρόνων παρουσίας στο ευρύτερο indie pop - post punk - shoegaze - new wave εγχώριο μουσικό πλαίσιο, σας προσκαλεί στο διήμερο Meet Up Festival που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στον αγαπημένο και πάντα φιλόξενο χώρο του Death Disco.

Οι πιο εμβληματικές μπάντες της εταιρείας θα βρίσκονται εκεί για να γιορτάσουμε μαζί την μέχρι τώρα πορεία μας η οποία χαρακτηρίζεται από σχέσεις αγάπης, ανιδιοτέλειας και εμπιστοσύνης.

Οι Ta Toy Boy, Next Time Passions, One Night Suzan, The Model Spy, Sugar For The Pill και Youth Valley θα βρεθούν στη σκηνή του Death Disco για μια live γιορτή γεμάτη με τους ήχους της Make Me Happy Records. Στο χώρο θα είναι διαθέσιμο το merchandise των συγκροτημάτων αλλά και το fanzine LUNG.

Ανυπομονούμε να συναντηθούμε ώστε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και για να μας δώσετε δύναμη για τη συνέχεια.

Είμαστε ο φάρος, είσαστε το φως

…and there is a light that never goes out!

DOORS OPEN AT 20:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/11:

Ta Toy Boy

Next Time Passions

One Night Suzan (reunion gig)

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11:

The Model Spy

Sugar For The pill

Youth Valley

& after party - dj sets

TOP FLOOR - MERCH (VINYL RECORDS & MORE)

Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.