Οι Lower Cut, ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο τους ψηφιακό single “Ocean” από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους στην εταιρεία Puzzlemusik, σε παραγωγή Αλεξ Μπόλπαση. Προπομπός του, ένα diy video, γυρισμένο στους δρόμους της Αθήνας.

Ο ήχος των Lower Cut αλλάζει, γίνεται πιο πηγαίος και ηλεκτρισμένος αντανακλώντας την αγάπη της μπάντας στον κιθαριστικό θόρυβο. Το “Ocean” θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στο τέλος Μαΐου, ενώ μπορείτε να το ακούσετε στις live εμφανίσεις της μπάντας στις 9 Απριλίου στο Ρομάντσο στην Αθήνα και στις 16 Απριλίου στο 8ball στη Θεσσαλονίκη, παρέα με τους Mani Deum και τους Jane Doe.

 

 

Οι Lower Cut είναι ένα ενεργό συναυλιακά συγκρότημα που έχει εμφανιστεί σε πολλά από τα live stages της Αθήνας. Η μουσική τους κινείται στον ευρύτερο χώρο του alternative, με σαφείς προεκτάσεις στην dream rock/shoegaze/post σκηνή. Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Off my Head” τον Οκτώβριο του 2014 στην εταιρεία Puzzlemusik. Αυτήν την περίοδο ετοιμάζουν την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά.

Τους Lower Cut αποτελούν οι: Ειρήνη Αργύρη (φωνή), Βαγγέλης Σταυρουλάκης (κιθάρα), Αλέξανδρος Δαρμής (πλήκτρα, samples, programming), Γιάννης Ευθυμίου (μπάσο, πλήκτρα, programming) και Βασίλης Μπάλδος (ντραμς).

Μείνετε συντονισμένοι στις διαδικτυακές σελίδες των Lower Cut για ακόμη περισσότερες δραστηριότητες και ενημερώσεις...

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.