Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016

Void Droid | "Terrestrial" live album presentation w/ Hedvika & Narcosis

Σάββατο 4 Ιουνίου και το ημερολόγιο γράφει με κεφαλαία, υπογραμμισμένα, bold γράμματα: Void Droid "Terrestrial" live album presentation @ Six Dogs! Όχι μόνο γιατί πρόκειται για ένα άκρως δυνατό και προσεγμένο άλμπουμ που ανυπομονούσαμε να ακούσουμε και "διά ζώσης", αλλά και γιατί η live παρουσίαση του νέου άλμπουμ των Void Droid συμπληρωνόταν - ως άρμοζε - από τους φίλους Hedvika και Narcosis.

Οι Narcosis, έχοντας λάβει τη δεύτερη θέση στον περσινό τελικό του “Battle of the Bands” της Αθήνας αλλά και έχοντας μόλις πριν δύο μήνες ανέβει ξανά στη σκηνή του six dogs για να παρουσιάσουν το δικό τους ντεμπούτο άλμπουμ με τίτλο "Road to Infinity" - πραγματοποιώντας παράλληλα και ένα mini ελληνικό tour, (απ)έδειξαν για άλλη μια φορά ότι βρίσκονται σε απόλυτη φόρμα και ότι έχουν έρθει για να μείνουν! Οι Hedvika από την άλλη, έχοντας επίσης "τριφτεί" με το σανίδι και συνεχίζοντας δυναμικά την πορεία τους, με τις μεστές μελωδίες αλλά και τα τρελά φωνητικά τους, επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά τις θετικές μας εντυπώσεις (θυμίζουμε ότι κέρδισαν επάξια μια θέση στα 5+1 ανερχόμενα ελληνικά Rock σχήματα που ξεχωρίσαμε το 2015). Βέβαια, ο παραπάνω ενθουσιασμός για αυτά τα δύο σχήματα που άνοιξαν τη βραδιά φάνηκε να μην χαρακτηρίζει και τόσο το κοινό του six dogs, που παρά τις πολύ καλές προσπάθειες των Hedvika & Narcosis, έμεινε σχετικά ασυγκίνητο.

Το σκηνικό - ευτυχώς - άλλαξε άρδην με την εμφάνιση των πρωταγωνιστών της βραδιάς, Void Droid, όπου παρά τον μέτριο ήχο και φωτισμό επιχείρησαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, δείχνοντας ότι το δισκογραφικό τους πόνημα αλλά και το γενικότερο μουσικό ύφος τους μπορεί να ακούγεται γνώριμο αλλά δεν είναι - εμπεριέχοντας στοιχεία που το καθιστούν όχι μόνο ξεχωριστό και ιδιαίτερο, αλλά και ένα δικό τους προσωπικό "λιθαράκι" στον ωκεανό της heavy rock / southern metal σκηνής που αξίζει να βγει προς τα έξω και να φτάσει στα αυτιά όλων των φαν του είδους.

Δείτε την παρουσίαση του άλμπουμ:

"Terrestrial" | Void Droid

 

 Φωτογραφίες: Σοφοκλής Κιουρτζόγλου

 

Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.