Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Universe217 & Mother of Millions live @ Τριανόν

Δεύτερη συνεχόμενη βραδιά στον κινηματογράφο Τριανόν το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά για ένα από καιρού "χρωστούμενο" live των Universe217 μαζί με τους Mother of Millions. Σε ένα πολύ ιδιαίτερο και μοιραία sold-out live, οι Mother of Millions μοιράστηκαν μαζί μας τόσο κομμάτια από το "Human" όσο και από το επερχόμενο άλμπουμ τους, πλαισιωμένοι -ως άρμοζε, δεδομένου του χώρου- από ένα ταξιδιάρικο video art.

Σκυτάλη στους U217 και... τίποτα λιγότερο από την αναμενόμενη εκστατική εμπειρία που προσφέρει ένα live τους, τουλάχιστον για μας που έχουμε πλέον χάσει κάθε δυνατότητα και διάθεση να είμαστε αντικειμενικοί απέναντι σε ένα σχήμα που αγαπάμε ολόψυχα. Φυσικά, αξίζει να αναφερθεί και η σύντομη πλην εξαιρετική σύμπραξη επί σκηνής των πλήκτρων (Μάκης Τσαμκοσογλου) και της φωνής (Γιώργος Προκοπίου) των Mother of Millions σε δύο κομμάτια των Universe217.

Till next time!

Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.