Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016

Ματούλα Ζαμάνη Live @ Σταυρός του Νότου Club

Υπάρχουν κάποιες βραδιές που έχουν κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το μαγικό, κάτι το αστρικό... Όπως η «αστρική αγάπη» της Ματούλας Ζαμάνη που σκόρπισε στο Club του Σταυρού του Νότου την Παρασκευή 4 Μαρτίου. Κι ήταν το ένα χιλιοστό σε αυτό το βράδυ στο οποίο έδωσαν ραντεβού στιγμές συγκίνησης, στιγμές μαγείας αλλά και στιγμές αστείρευτου κεφιού.

Από την Αμοργό, τη Δονούσα και τη Φολέγανδρο βρεθήκαμε σε παλιά λαϊκά στέκια, σε κουτούκια να ακούμε ρεμπέτικα τραγούδια, στην Ήπειρο, ενώ λίγο πριν η Νένα Μεντή, επίσημη καλεσμένη - έκπληξη, τραγουδήσει «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου» (κι όχι μόνο) και βρεθεί με την Τάνια Τσανακλίδου και τη Ματούλα Ζαμάνη σε ένα ανεπανάληπτο τρίο, ακούσαμε την οικοδέσποινα της βραδιάς να ραπάρει. Όλα αυτά για να έρθει στο τέλος αυτής της νύχτας άλλο ένα «αηδόνι», που ακούει στο όνομα Μαρίνα Δακανάλη, να συναντήσει την υπέροχη φωνή της Ματούλας.

Δείτε όλη την ανταπόκριση...

Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.