Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016

Ian Anderson plays Jethro Tull Live @ Τεχνόπολις

Όταν ένας ζωντανός θρύλος της ροκ - και δει προπάτωρ της progressive - έρχεται στην πόλη σου για μια best of συναυλία, δεν έχεις δικαιολογία να μην είσαι εκεί. Έτσι κι εμείς βρεθήκαμε στην Τεχνόπολη το πρώτο Σάββατο του Οκτωβρίου για να απολαύσουμε από κοντά τον αεικίνητο Ian Anderson, σε ένα best of Jethro Tull live, με κομμάτια από τον πρώτο (This Was, 1968) μέχρι το τελευταίο (Thick As A Brick 2, 2012 - solo album) δίσκο.

Πάντα με τις απαραίτητες εισαγωγές πριν από κάθε κομμάτι, αλλά και με την ενέργεια που δεν παραπέμπει με τίποτα σε έναν άνθρωπο 70 χρονών, ο Ian Anderson - πότε με το φλάουτο και πότε με την κιθάρα ανά χείρας - μας έκανε μια σύντομη μουσική ξενάγηση στις χρυσές δεκαετίες των Jethro Tull του '60 και του '70 αλλά και στα πιο πρόσφατα solo πονήματα του, δίνοντας παράλληλα το βήμα και στους εξαιρετικούς μουσικούς του να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους επί σκηνής.

Αφήνοντας τελευταίο το Aqualung, αλλά και το Locomotive Breath για encore, ο γερόλυκος της rock δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο με αυτή την εμφάνιση που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό...

Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016
Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.