Το Evart.gr προτείνει...

2ο Benefit Music Festival

Στις 16 Φεβρουαρίου 2024 20:30
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Το 1ο BENEFIT MUSIC FESTIVAL που έλαβε χώρα το Σάββατο 3 Φλεβάρη και διοργανώθηκε για τον φίλο και συνεργάτη μας David, σημειώθηκε με τεράστια επιτυχία αφού o κόσμος, οι φίλοι και τα συγκροτήματα το έκαναν SOLD OUT!!!

Τώρα ήρθε η ώρα για το 2ο BENEFIT MUSIC FESTIVAL, προκειμένου να μαζευτεί το μεγάλο ποσό που χρειάζεται ο David, ώστε να μπορέσει να κάνει μια πολύ σοβαρή επέμβαση για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.

Οι μπάντες που θέλησαν να τον στηρίξουν έσπευσαν να βοηθήσουν αφιλοκερδώς, αφού ο άνθρωπος αυτός έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη της καλλιτεχνικής δουλειάς, πολλών εξ' αυτών, μέσα από τις συναυλιακές του και όχι μόνο, δράσεις.

Στο 2ο BENEFIT MUSIC FESTIVAL, οι ROLLIN'DICE, DEGENERATE MIND, GRIP ON REALITY, KOKKINIA & PRIMAL ROOTS, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανταποδίδουν στο David!!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 | AN CLUB

Εισιτήρια στην τιμή των 10€ προπωλούνται στα:
Οldschool, Σολωμού 13, Εξάρχεια και μέσω ττου Made In Hell Studio και των συγκροτημάτων.

ΕΝΑΡΞΗ: 20:30

Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.