Το Evart.gr προτείνει...

Atomic Love & Juno live

Στις 16 Φεβρουαρίου 2024 21:00
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Οι εγγενείς μελωδίες της Εύας, οι indie και ψυχεδελικές κιθάρες του Πάνου και οι εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις του Παύλου στα πλήκτρα συνθέτουν το κράμα των Atomic Love. Ο πρώτος τους δίσκος τους “Vol.1”, που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2020 από την Enter events, είναι ένας ύμνος στις δυστοπικές σχέσεις και τα παιχνίδια δύναμης . Ο ήχος τους είναι επηρεασμένος από καλλιτέχνες όπως Portishead, Bjork, FKA Twigs, London Grammar, Alt-J κ.α. με άφθονες λούπες , αισθαντικά beats και dream pop ατμόσφαιρα.
Στο επερχόμενο live τους θα παρουσιάσουν καινούριο ακυκλοφόρητο υλικό από τον δεύτερο τους δίσκο που βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής.

Μαζί τους θα εμφανιστεί η Juno.
Τα μουσικά της ηχοτοπία περιλαμβάνουν χρώματα από πειραματική Downtempo Electronic Pop μέχρι Dance φόρμες, επηρεασμένα από καλλιτέχνες όπως Bjork, James Blake, Kate Bush, Massive Attack και αυτό που χαρακτηρίζει ενιαία την μουσική της είναι τα έντονα beats και τα παραμορφωμένα moog synths καθώς και τα διαστρεβλωμένα φυσικά όργανα όπως έγχορδα, πνευστά, κρουστά.
Μαζί της στο live project της η Μαίρη aka Smoky Lo στο πιάνο/keys και ο Ανδρέας στο μπάσο.

Πόρτες 21:00
Έναρξη 21:30

Είσοδος: 10€

Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.