The Silent Rage / Dreamlord / Heavenblack / Subfire

Στις 26 Νοεμβρίου 2023 19:00
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Έχοντας κυκλοφορήσει τον φετινό Μάιο τον δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο τους με τίτλο “Nuances Of Life”, μέσω της Ιταλικής ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας, Scarlet Records, οι The Silent Rage αναμένεται να παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό υλικό μέσα από αυτό. Μαζί τους στην εμφάνιση τους αυτοί τους πλαισιώνουν οι heavy/thrash metallers Dreamlord, οι modern heavy metallers Heavenblack και τέλος οι power metallers Subfire.

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά ποιοτικού heavy/power/thrash metal στα καλύτερα του!

Εισιτήρια:10€ / Ώρα Έναρξης: 19:30 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00)
Εισιτήρια διατίθενται από τα συγκροτήματα που συμμετέχουν στο live!


Οι modern power metallers The Silent Rage, οι οποίοι δημιουργήθηκαν τον Φεβρουάριο του 2006 από τον κιθαρίστα Νίκο Σιγλίδη και έκτοτε η μπάντα έχει κυκλοφορήσει δύο full length album (“The Deadliest Scourge”, 2016 & “Nuances Of Life”, 2023) δυο αυτοχρηματοδοτούμενα EP (“The Silent Rage”, 2009 & “Harvester Of Souls”, 2011), ένα 7” [“My Race Won’t Last (2018 Edition)”] και ένα digital single (“Harvester Of Souls MMXXI”)

Τον Μάιο του 2023 το συγκρότημα κυκλοφόρησε τον δεύτερο ολοκληρωμένο δίσκο του με τίτλο “Nuances Of Life” μέσω της Ιταλικής ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρείας, Scarlet Records, μέσω της οποίας έχουν κυκλοφορήσει δίσκους τους σχήματα όπως οι Hatesphere, οι Manticora, οι Vision Divine, οι Labÿrinth, οι Eldritch ανάμεσα σε άλλους. Στην μέχρι τώρα πορεία του το σχήμα έχει εμφανιστεί στο πλάι σχημάτων όπως οι Shadow Gallery, οι Rage, οι Grave Digger, οι Stratovarius, οι Rotting Christ, οι Temperance, οι Primal Fear, ο Gus G & οι Destruction, ενώ το 2022 βρήκε την μπάντα να λαμβάνει μέρος στο Release Athens Festival στο πλευρό των Sabaton, Blind Guardian & Epica ενώ πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση επί Βρετανικού εδάφους και την πόλη του Birmingham, εμφανιζόμενη στο Power Metal Quest Fest. 

Τελευταία εμφάνιση του σχήματος ήταν στο Fuzz Club ως opening act των Kamelot.


Οι Dreamlord δημιουργήθηκαν αρχικά, το 1995 και η πρώτη τους περίοδος διήρκεσε μέχρι το 2007 με την κυκλοφορία ενός mini-CD και σειρά live. Η μπάντα επανασυνδέθηκε το 2011, ενώ η παρούσα σύνθεση σταθεροποιήθηκε το 2013. Αμέσως, ξεκίνησε σειρά συναυλιών, ενώ το Νοέμβριο του 2019, άνοιξαν την συναυλία των Annihilator στην Αθήνα. Το Δεκέμβριο του 2019, η μπάντα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της “Disciples Of War” μέσω της No Remorse Records.

Μετά το αναγκαστικό διάλειμμα λόγω πανδημίας, η μπάντα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τελικό στάδιο προ-παραγωγής του νέου της δίσκου, οι ηχογραφήσεις του οποίου αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.


Οι Heavenblack είναι μια modern heavy metal μπάντα που εδρεύει στην Αθήνα και δημιουργήθηκαν από τον Γιάννη Πατακάκη. Η δυναμική σκηνική τους παρουσία και το δέσιμο που δημιουργούν με το κοινό έχει δημιουργήσει ήδη θερμούς υποστηρικτές. Η μπάντα έχει μοιραστεί τη σκηνή με πολλούς underground καλλιτέχνες αλλά και πιο γνωστούς όπως οι Praying Mantis!

Έβγαλαν το πρώτο τους EP το 2018 και βρίσκονται στο τελείωμα του πρώτου τους δίσκου με τίτλο “Blindfolded”.


Οι Subfire εδρεύουν στην Αθήνα. Το συγκρότημα αντιπροσωπεύει το Heavy/Power Metal με δυνατά, βαριά και επικά riff.

 Από την ίδρυσή τους το 2004 οι Subfire έχουν κυκλοφορήσει δύο demo και ένα EP και ολοκλήρωσαν το ντεμπούτο τους full length άλμπουμ με το όνομα “Define The Sinner” το 2021. 

Σήμερα και εφόσον έχουν ολοκληρώσει το δεύτερο full length άλμπουμ τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα, έχουν επικεντρωθεί στο να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους σε όσο το δυνατόν περισσότερα live shows.Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.