Το Evart.gr προτείνει...

Sadhus, the smoking community | "Illegal Sludge" Release show

Στις 25 Νοεμβρίου 2023 21:00
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

SADHUS, THE SMOKING COMMUNITY

Απαγορευμένο σλατζ γιατί μόνο αυτό μας έμεινε, όλα πεθαίνουν, διαφθείρονται, εξευτελίζονται. Ό,τι μας δίδαξαν κατέρρευσε, ό,τι ονειρευτήκαμε ματαιώθηκε, ό,τι αγαπάμε απαγορεύεται. Έχουμε ο ένας τον άλλο και τίποτε άλλο. Έχουμε μόνο το τώρα, κάθε λάιβ μπορεί να είναι το τελευταίο. Απόψε θα το κάψουμε!
Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου θα σας παρουσιάσουμε τον καινούριο μας δίσκο "Illegal Sludge", που θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο από την Ouga Booga & The Mighty Oug Recordings.

Μαζί μας οι Acid Mammoth!

ACID MAMMOTH

Οι Acid Mammoth είναι μια doom metal μπάντα από την Αθήνα. Ιδρύθηκαν τέλη του 2015 από τον Χρήστο Μπαμπαλή Jr. (Φωνή, κιθάρα) και τον Δημοσθένη Βαρίκο (μπάσο), δύο εφηβικοί φίλοι με μεγάλη αγάπη για τους Black Sabbath και τον βαρύ ήχο. Στη συνέχεια μπήκαν στη μπάντα ο πατέρας του Jr.,Χρήστος Μπαμπαλής Sr. (κιθάρα), και ο Μάριος Λούβαρης (τύμπανα), και το 2019 η μπάντα υπέγραψε με την Heavy Psych Sounds Records. Μέχρι τώρα η μπάντα έχει κυκλοφορήσει τρεις δίσκους και ένα split και έχει κάνει πολλές συναυλίες εντός και εκτός έδρας .
Αυτόν τον καιρό η μπάντα ηχογραφεί τον τέταρτο δίσκο της και κάνει live εμφανίσεις στην Ευρώπη.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 – ΑΝ CLUB

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:• 10€ (προπώληση) • 12€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Fuzz Ink. Φαλήρου 24-26, Κουκάκι
• Super Van Records X. Τρικούπη 2, Αθήνα
• Οld School Σολωμού 13-15, Εξάρχεια
• Μonsterville Aγ. Ειρήνης 13, Μοναστηράκι

Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.