Λunatics live | "50 Years Dark Side of the Moon"

Στις 08 Δεκεμβρίου 2023 21:00
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Μετά την καθηλωτική τους εμφάνιση τον περασμένο Μάιο, σε ένα γεμάτο Κύτταρο σε μια άδεια  λόγω εκλογών Αθήνα, που μνημονεύθηκε από παρόντες και ..απόντες, οι «Λunatics», αυτή η μεγάλη παρέα καταξιωμένων μουσικών μα πάνω απ’ όλα οπαδών της μουσικής των Pink Floyd, στην καλύτερη περίοδο της μεγάλης συναυλιακής του πορείας, επιστρέφουν στο Κύτταρο, για να γιορτάσουν μαζί μας ξανά, εμφατικά, τα 50 χρόνια από την δημιουργία ενός «μνημείου» της παγκόσμιας ροκ και όχι μόνο δισκογραφίας, του ανυπέρβλητου «Dark Side of the Moon” που όπως και ίδιοι έχουν ομολογήσει, στάθηκε η αφορμή για την γέννησης των Λunatics!!

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, το Κύτταρο, θα  πλημμυρίσει από υπέροχες μελωδίες, ονειρικές εικόνες και έντονα συναισθήματα, μέσα από την τελετουργική οπτικοακουστική μεταφορά του ανεπανάληπτου έργου των Pink Floyd, καθώς και τα highlights της τεράστιας παρακαταθήκης τους, από τους αποδεδειγμένα καλύτερους εκφραστές τους στη χώρα μας..

Προσδεθείτε...  Το ταξίδι ξεκινάει...

Οι Λunatics, μετρούν 13 χρόνια «ζωής», δημιουργήθηκαν το 2010 από τον Γιώργο Μάκαρη με στόχο να παρουσιάσουν το έργο των Pink Floyd “The Dark Side of the Moon” μαζί με επιλογές τραγουδιών από την υπόλοιπη δισκογραφία τους, ακολουθώντας πιστά το χαρακτηριστικό άκουσμα και ύφος των Pink Floyd. Για να επιτύχουν αυτόν τον τόσο απαιτητικό στόχο, χρειάστηκαν ασταμάτητες πρόβες πολλών ταλαντούχων μουσικών για ένα ολόκληρο χρόνο και έτσι, ένα χρόνο αργότερα, τον Ιούνιο του 2011, η σύνθεση ολοκληρώθηκε και η πρώτη τους παράσταση έγινε πράξη! Μέχρι σήμερα έχουν εμφανιστεί με επιτυχία σε πολλές μουσικές σκηνές και φεστιβάλ δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις κερδίζοντας άριστες κριτικές καθώς και την αποδοχή του πλέον απαιτητικού κοινού.. και πλέον, ο όρος «η κορυφαία εγχώρια Pink Floyd Tribute Band» δεν τους ορίζει επαρκώς.. Ένα μουσικό σύνολο διεθνών προδιαγραφών που χαρίζει αβίαστα μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία σε όσους τυχερούς βρεθούν στο πέρασμα τους!


Line Up:

George Makaris (Guitar & Vocals)
Fotis Vayenas (Guitar)
Nikos Korpas (Keys)
Michael Apartoglou (Bass & Vocals)
Haris Anagnostou (Drums)
Dimitra Spela (Vocals - Ac.Guitar - Percussion)
Anastasia Meg (Vocals)
Kostas Polydorou (Saxophone)

INFO:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023
ΛUNATICS LIVE

ΚΥΤΤΑΡΟ
ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ τ.κ 10439.
kyttarolive.gr

ΠΟΡΤΕΣ: 21.30
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 12€ (προπώληση)
15€ (ταμείο)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:
210 8224134 – 697 764 1373

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: MORE.COMOι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.