Το Evart.gr προτείνει...

My Own Treehouse & Egoera

Στις 12 Φεβρουαρίου 2023 21:00
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Οι My Own Treehouse, λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του δισκογραφικού τους ντεμπούτου, "The First Particle Was a Dreamer", ανεβαίνουν στην σκηνή του ιστορικού AN Club για να το παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό.

Special guests οι post rockers Egoera, σε ένα double bill γεμάτο cinematic ηχοτοπία και νοσταλγικά συναισθήματα.

My Own Treehouse
Τα παιδιά τείνουν να αγαπούν την ιδέα ενός δεντρόσπιτου. Έτσι κι εμείς. Εκτός από το γεγονός ότι τυπικά δεν είμαστε πλέον παιδιά.
Ακολουθώντας μια κοινή ανάγκη να συνδεθούμε και να δημιουργήσουμε μια παλέτα από τις καλλιτεχνικές μας ταυτότητες, φτιάξαμε το “My Own Treehouse”, στην αρχή του 2019 στην Αθήνα, Ελλάδα.

Αντλούμε έμπνευση από μια πλούσια ποικιλία αυτού που αποκαλούμε aesthetically sound music, όπως επίσης και από βιβλία, ταινίες, παιδιάστικες συμπεριφορές, λογοπαίγνια και αστεία, κοινές εμπειρίες, μια φευγαλέα αίσθηση επίτευξης που χαρακτηρίζει την δημιουργική διαδικασία και κυρίως, το αίσθημα του “σπιτιού” όταν παίζουμε μουσική μαζί.
Σπέρνουμε τους σπόρους και ελπίζουμε, ότι με αφοσίωση και λίγη τύχη, θα δούμε το δέντρο μας να μεγαλώνει ώστε να στηρίξει το βάρος ενός σπιτιού.

Egoera
Οι Egoera είναι μία τριμελής instrumental rock μπάντα με στοιχεία από την post rock σκηνή. Δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2013 και έχουν έδρα την Αθήνα. Ο ήχος τους έχει επηρεαστεί από μπάντες όπως είναι οι God Is An Astronaut, If These Trees Could Talk, Sleepmakeswaves και Audrey Fall μεταξύ άλλων. Μερικές φορές η μουσική τους είναι έντονη, ενώ άλλες είναι πιο μελωδική. Δεν περιορίζονται, αλλά εκφράζουν ελεύθερα τι σημαίνει instrumental μουσική γι’ αυτούς, συνθέτοντας τα δικά τους κομμάτια.

Τον Φεβρουάριο του 2014, κυκλοφόρησαν ένα demo με τα δύο πρώτα τους κομμάτια “Today we are Infinite” και “Aftermath”. Τον Απρίλιο του 2016, ηχογράφησαν το single “Virtues” και το κυκλοφόρησαν μαζί με το επίσημο βίντεο κλιπ του. Στις 30 Απριλίου του 2020, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album, "Fortuna", την παραγωγή του οποίου ανέλαβε ο Άλεξ Μπόλπασης.

Οι Egoera έχουν κάνει δεκάδες ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα και την Πελοπόννησο όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά και άρχισαν να παίζουν τη δική τους μουσική.

 

  • Artwork: Bewild Brother

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 - Είσοδος: 8€

Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.