Το Evart.gr προτείνει...

Παρασκευας Θεοδωράκης, Θανάσης Χουλιαρας & Στελιος Μαγαλιος

Στις 18 Φεβρουαρίου 2023 21:00
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Η σύμπραξη των Παρασκευα Θεοδωράκη, Θανάση Χουλιαρα (Κollektiva) και Στέλιου Μαγαλιου (Sober On Tuxedos & Magalios Project) αποτελεί ένα κοινό "θέλω " των τριών καλλιτεχνών που φέτος θα πάρει ζωή.

Η Μουσική παράσταση "Αλλά... αυτοί ειμαστε" αντικατοπτριζει την σημερινή κοινωνία από την οπτική των ερμηνευτών. Επιλογές τραγουδιών από όλο το φάσμα της Ελληνικής και ξενόγλωσσης ροκ κουλτουρας αλλά και του προσωπικού έργου του καθενός, σχηματίζουν ένα κράμα δυνατό και χιουμοριστικο, σε μια παράσταση βγαλμένη από άλλες εποχές.

Για δύο μόνο παραστάσεις Σάββατο 21 ιανουαριου και Σαββατο 18 Φεβρουαρίου

ILION PLUS Κονδριγκτονως και Πατησίων

Παίζουν οι μουσικοι:

Παρασκευας Θεοδωράκης - κιθάρα, φωνή
Θανάσης Χουλιαρας - φωνή
Στελιος Μαγαλιος - κιθάρα, φωνη

Ηλεκτρική Κιθάρα - Βασίλης Περρακης
Τυμπανα - Αλέξανδρος Γαβράς
Μπάσο - Παντελής Μπακογιωργος
Πλήκτρα - Μιχάλης Σαντοριναιος

Κρατήσεις/πληροφορίες 2108824383, 6983600510

και στο Viva.gr

Εισοδος 10€

 

Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.