Το Evart.gr προτείνει...

Friendzone live στη Θεσσαλονίκη

Στις 28 Νοεμβρίου 2021 21:00
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Οι Θεσσαλονικείς heavy rockers επιστρέφουν στο 8ball την Κυριακή 28 Νοεμβρίου με ιερό σκοπό την παρουσίαση του 1ου τους full length album "Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ" που κυκλοφόρησαν νωρίτερα μέσα στο παρόν έτος. Γκρούβες σε υψηλό tempo, solos και vocals που ουρλιάζουν «δρόμος, αλητεία, rock 'n' roll» και ένα έντονο vibe Θεσσαλονίκης, με πολλές αναφορές στην πόλη και στη ζωή στο περιβάλλον της. Ο δίσκος προσκαλεί τον ακροατή να ακολουθήσει τη μπάντα σε μια περιπέτεια, μέσα στο γκρι της πόλης, χωμένη στα νυχτερινά rock στέκια, στις γεμάτες πλατείες, και στα ατελείωτα άδεια σοκάκια που παραμονεύει ο κίνδυνος μετά τα μεσάνυχτα, εκεί που το έγκλημα βασιλεύει και οι συναλλαγές ναρκωτικών είναι καθημερινότητα. Μέσα σε αυτή την αστική φρενίτιδα, που η ζωή είναι γρήγορη και ο θάνατος αργός, το συναίσθημα της απογοήτευσης και της απελπισίας κυριεύει αυτούς που γιόρτασαν τη ζωή λίγο παραπάνω, ξενυχτώντας στα λαϊβάδικα, στις πλατείες και στα στενά, με παρέες που πια τους παράτησαν. Το "Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ" απέσπασε πολύ θετικές κριτικές από το rock underground στην Ελλάδα και όχι μόνο, με λίγες από τις πιο χαρακτηριστικές να είναι:

«Οι Friendzone μόλις κυκλοφόρησαν το νέο underground soundtrack του Θεσσαλονικιώτικου πεζοδρομίου» - Metal Hammer Greece

«Σε αυτό το album διαπιστώνουμε τη δύναμη, την ευχέρεια και τη μεγάλη εκτελεστική δεινότητα των Friendzone» - Noizy.gr

Τη σκηνή θα μοιραστούν με τους Bad Habits από την Αθήνα που έρχονται πρώτη φορά για live στη Θεσσαλονίκη.
Σπάνια μπορείς να πέσεις έξω με έναν ετερόκλητο συνδυασμό κλασικού rock, εκρηκτικού punk, μιας κολλεκτίβας ανισόρροπων καλλιτεχνών, μοντέρνο ήχο και διχασμένη νοσταλγία μεταξύ των alt 2000's και της 70's rock n roll extravaganza. Οι Bad Habits αποφάσισαν το 2019 έχοντας ως βάση την Αθήνα, να τα ισορροπήσουν όλα αυτά, να τα βάλουν σε straightforward rock ‘n’ roll κομμάτια και να τα μοιραστούν με τον κόσμο. Οι Jo (φωνή),
Ellie (μπάσο, φωνή), Spiros (κιθάρα), Severin (κιθάρα) και Apostol (drums) έβαλαν κάτω τα αντικρουόμενα background τους, το εκλεκτικό τους στυλ και δημιούργησαν τις βάσεις για μια νέα high-energy μπάντα.

 

Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.