Το Evart.gr προτείνει...

Blues Wire Live

Στις 12 Νοεμβρίου 2021 21:00
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Μετά την απολαυστική sold out Blues/Rock πανδαισία που μας χάρισαν στην φετινή πρεμιέρα του Κυττάρου πριν λίγο καιρό, αυτή η απίθανη χαρισματική παρέα, επιστρέφει ..άρον άρον στην Αθήνα για να γιατρέψει τις ψυχές μας ξανά, με μια ..δεύτερη δόση από 100% θεραπευτική «Blues Wire Live Experience» για όσους το έχασαν και για όλους από μας που δεν το χόρτασαν..!!!

Και όπως πάντα δεν ξέρουμε .. τι μας περιμένει!!
Το μόνο σίγουρο.. οι βιρτουόζοι εραστές των μπλουζ, για άλλη μια φορά σαν πρώτη φορά θα μας καθηλώσουν, θα μας ξεσηκώσουν με την χαρακτηριστική τους αστείρευτη ενέργεια τα αυθόρμητα jam με εκλεκτούς φίλους μουσικούς της σκηνής και αυτό τον μυθικό συνδυασμό, δεξιοτεχνίας και άγνοιας κινδύνου που διαχρονικά και αβίαστα τους συντροφεύει !!

Special Guest η ΤΖΕΝΗ ΚΑΠΑΔΑΗ!

Η σπουδαία .. «λευκή ερμηνεύτρια με τη μαύρη φωνή» που κάθε φορά που συναντάει τους Blues Wire στη σκηνή αξέχαστες στιγμές γεννιούνται.. που τόσο τις έχουμε ανάγκη..

BLUES WIRE

Η μπάντα με το παράσημο της «καλύτερης μπλουζ μπάντας στην Ευρώπη» ...
Πρωτεργάτες του μπλουζ στη χώρα μας με πλειάδα διακρίσεων εντός και εκτός των τειχών, 30+ χρόνια πορείας, πάνω από 10 δισκάρες στο ενεργητικό τους, συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του είδους
(John Hammond / Louisiana Red / Katie Webster/ Carey Bell / Dave Kelly / Angela Brown / Larry Garner / Dick Heckstall Smith / Al Copley / Guitar Shorty / Johnny Mars / Dr.FEELGOOD κ.α
Opening acts σε.. Buddy Guy, Albert King, John Mayall, Otis Rush κ.α
και συμμετοχές σε μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, μα πάνω απ’ όλα μια μπάντα βιωματική με θαυμαστή συνέπεια και αφοσίωση αλλά και το μοναδικό ταλέντο που τους επέτρεψε να ξεχωρίσουν και εν τέλει να καθορίσουν τα αγαπημένα τους μπλουζ...
«Οι Μπλουζ Γουάιρ είναι το καλύτερο συγκρότημα του είδους στην Ευρώπη. Τους αξίζει ν’ ακουστούν στα μεγαλύτερα ακροατήρια» KATIE WEBSTER

Οι Behind 12 Bars είναι :

Ραπτάκη Έλενα : φωνητικά
Αντωνακόπουλος Κώστας : κιθάρα
Σινάνης Γιάννης : μπάσο
Καρακατσάνης Βασίλης : τύμπανα

 

info:

BLUES WIRE LIVE @ KYTTARO
ΗΠΕΙΡΟΥ 48 & ΑΧΑΡΝΩΝ τ.κ 10439
www.kyttarolive.gr

ΠΟΡΤΕΣ: 21.00
ΕΝΑΡΞΗ: 22.00
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 15€
Μπύρα/Κρασί 4€ - Ποτό 7€ (μπαρ)

Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά την είσοδο στον χώρο (μπαρ)
Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο 210 8224134

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: (περιορισμένος αριθμός)
ΚΥΤΤΑΡΟ 9-12 πμ / 5-7 μμ / VIVA.GR  & Viva Spots
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ:
210 8224134 – 697 764 1373
Φιάλη ποτού: 60€ (ανά τέσσερα άτομα) / Φιάλη κρασί: 30€ (ανά δυο άτομα)

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο:
[α] ταυτότητα [β] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [γ] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

 


Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.