Το Evart.gr προτείνει...

Ανδρέας Δερμιτζάκης live

Στις 30 Οκτωβρίου 2021 21:30
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, ο νέος κρητικός καλλιτέχνης , έρχεται το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στο Ίλιον Plus να μας ταξιδέψει με τα τραγούδια και τις μελωδίες του! Έχοντας παρέα τον Ιάκωβο Μολυμπάκη, τον Γιάννη Μανιουδάκη, τον Γιώργο Τζήκα και τον Κυριάκο Αλεβίζο, θα παρουσιάσει το νέο του τραγούδι "Ξεχρέωσε με" και συντροφιά με το λαούτο του θα φέρει μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά, τραγουδώντας "Στα Αναφιώτικα" και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

Ο Ανδρέας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τζερμιάδο, στο οροπέδιο Λασιθίου το 1993. Από παιδί, ξεκίνησε την ενασχόληση του με την μουσική και το λαούτο έγινε από τότε αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του. Πλέον, τα τραγούδια και οι συνθέσεις που ο ίδιος δημιουργεί, είναι ο τρόπος που εκφράζει όσα θέλει να πει.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 9:30μμ LIVE στο Ίλιον Plus!

 

INFO:

Στην παράσταση επιτρέπονται -μόνο- καθήμενοι / Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Εισιτήριο: 8€ - Το εισιτήριο αφορά αποκλειστικά θέση καθήμενου σε τραπέζι και προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας 5€ (μπύρα / κρασί) ή 8€ (ποτό). Για την διευθέτηση των θέσεων σας επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων στο 2108824383 ή στο 6983600510.

Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Σάββατο 30 Οκτωβρίου
Ώρα έναρξης 21:30
ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Τηλ: 2108824383, 6983600510
Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva.

 

Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.