Το Evart.gr προτείνει...

Sugahspank! & Blend Mishkin ft. Roots Evolution: Caribbean soul

Στις 17 Ιουνίου 2021 21:00
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Η Sugahspank!, ο Blend Mishkin και οι Roots Evolution παρουσιάζουν το Caribbean soul, μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με feel good μελωδίες, soul ενέργεια και χρώμα Καραϊβικής!
Το  πρόσφατο άλμπουμ τους, Paint everything white, είναι μόνο η αφορμή για να απολαύσουμε δύο ώρες καλής μουσικής και να ταξιδέψουμε νοερά, δίνοντας απλώς ραντεβού στον υπέροχο Κήπο του Μεγάρου.
 
Το Paint everything white, είναι ο καρπός της συνεργασίας της Sugahspank! και του Blend Mishkin, 12 χρόνια μετά την πρώτη τους δισκογραφική συνάντηση. Μία ευχάριστη δημιουργική έκπληξη που είχε ως αποτέλεσμα ένα reggae soul διαμάντι και επιβεβαίωσε την μουσική τους χημεία κι όλο αυτό από απόσταση, εν μέσω καραντίνας.
 
Κάθε κομμάτι του δίσκου είναι μία μικρή ιστορία. Oι εναλλαγές στο beat και οι soulful ερμηνείες συναντούν την reggae, το hip-hop και δημιουργούν μία συναρπαστική μουσική εμπειρία με εναλλαγές στο συναίσθημα χωρίς να λείπουν οι πιο εσωτερικές, ευαίσθητες στιγμές. Το πρώτο single,Yummy man ακούγεται στο repeat και σε παρασύρει σε έναν υπνωτικό ρυθμό, ενώ όλο το άλμπουμ έκλεψε τις εντυπώσεις, με τις θερμές κριτικές να διαδέχεται η μία την άλλη.
 
Το Paint everything white θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά στον Κήπο του Μεγάρου, ενώ δεν θα λείψουν παλιότερα αγαπημένα κομμάτια των δύο καλλιτεχνών καθώς και uplifting διασκευές συνοδεία του εξαιρετικού μουσικού σχήματος Roots Evolution και του MC Jeff Gonzalez. Οι Roots Evolution είναι το επταμελές μουσικό σχήμα που συνοδεύει τον Blend Mishkin στις περιοδείες του ανά την Ευρώπη και στα τέσσερα τελευταία άλμπουμ ως session μουσικοί.
 
Η Sugahspank!, ο Blend Mishkin και οι Roots Evolution φέρνουν αέρα Καραϊβικής στον Κήπο του Μεγάρου!

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021
Ώρα έναρξης: 21.00
Κήπος του Μεγάρου
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (προπώληση & ταμείο)*

Προπώληση εισιτηρίων
210 72 82 333
megaron.gr
και σε όλα τα καταστήματα Public

 


Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.