Least Concern, Dewmore & Phantom Limb live

Στις 15 Απριλίου 2022 20:30
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Οι εξαιρετικοί και πολυσυζητημένοι, Least Concern, μαζί με το Groovy rock τρίο των Dewmore και τους πειραματικούς grungers Phantom Limb, έρχονται με όπλο την τεράστια λαχτάρα τους να ξυπνήσουν τις συνειδήσεις μας και υπόσχονται:
"feelgood music, for feelgood people"!!!

 

Αξίζει να γνωρίζεις...

Οι Least Concern ενώνουν το νήμα του χθες με το σήμερα και ανάγουν σε σύμβολα δύο γενεών το Σαράγεβο και τη Συρία.

Έκαναν την τελευταία single κυκλοφορία τους το Νοέμβριο του 2021, με τίτλο SYRIA. Πρόκειται για την αγγλόφωνη διασκευή του Sarajevo των Magic De Spell, σε συνεργασία με τους ίδιους.

Ηχητικά απόκοσμο, το SYRIA των Least Concern ξεδιπλώνει ένα μεταπολεμικό τοπίο τρόμου· σαν πάνω από την κοιλάδα των νεκρών ψυχές να ίπτανται επιβλητικά, να στοιχειώνουν των ζώντων τις εν λήθη συνειδήσεις, σπρώχνοντάς τις έξω από το comfort zone (του καναπέ και των social media) το οποίο σιωπηλά συναινεί σε κάθε τι πολεμικό".

Παίζουν ροκ, αλλά με ένα δικό τους ιδιαίτερο τρόπο που μας κάνει να αντιληφθούμε πως αυτή η μπάντα καθόλου «Least Concern» δεν είναι.

Το 2017 κέρδισαν το διαγωνισμό συγκροτημάτων του 8th GhostHouse Band Festival, ενώ τo 2018 έγιναν θέμα της εκπομπής ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ2 «Ες αύριον τα Σπουδαία» και της συναυλιακής εκπομπής της ΕΡΤ3 «Volume Sessions».

Τον Αύγουστο του 2019 εμφανίστηκαν στην κεντρική σκηνή στο Φεστιβάλ Νεστόριο. Επιλέχθηκαν ανάμεσα στους 20 καλλιτέχνες που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Διεθνές Forum Music Showcase Greece στη Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο του 2019, με καλεσμένους φορείς από την παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

Ο πρώτος τους δίσκος Midnight Blue κυκλοφόρησε το 2020. Έχουν παίξει στο Κύτταρο, και έχουν κάνει συναυλίες στην Αθήνα στο six d.o.g.s, στο Ρομάντσο κ.α.*

 

Οι Dewmore είναι ένα Power rock trio από την Αθήνα. Με σήμα το παγωτό και όπλο τους τη διάθεση υπόσχονται "feelgood music, for feelgood people"!!!

Ιδρύθηκαν στα τέλη του 2015, κ πήραν την τελική μορφή τους το 2019 με το σημερινό line up.

Οι διαφορετικές μουσικές επιρροές των μελών, καταλήγουν σ'ένα groovy δυναμικό κ διασκεδαστικό αποτέλεσμα.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά τους με τιτλο "unlimited recognisable" ηχογραφήθηκε στα Μade Ιn Ηell studios και κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2019 σαν self release, σε ψηφιακή και φυσική μορφή (CD)

Ακολούθησαν live εμφανίσεις (Temple, An Club, Crow live stage, Lazy Club).

Αυτή την περίοδο δουλεύουν επάνω σε καινούριο υλικό για επόμενη κυκλοφορία. Παράλληλα ετοιμάζουν live εμφανίσεις κυρίως εντός Αττικής.

 

Οι Phantom Limb συνδυάζουν περίτεχνα την grunge ευθύτητα και τους σύγχρονους ηχητικούς πειραματισμούς με την αμερικάνικη αυθεντικότητα, που

απορρέει από τον Καλιφορνέζο τραγουδιστή τους.

 

Doors Open: 20:30 - Damage: 8€

 

Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.