Human Touch live streaming

Στις 13 Μαρτίου 2021 18:00
Κατηγορία: Live & Συναυλίες

Τα streaming των live εμφανίσεων σημαντικών καλλιτεχνών και σχημάτων της ελληνικής τζαζ σκηνής συνεχίζονται στο Half Note Jazz Club και κάθε εβδομάδα ένα εξαιρετικό νέο live μεταφέρεται στο σαλόνι του σπιτιού μας, μέσα από το VIVA.GR.

Αυτό το Σάββατο οι Human Touch κάνουν πρεμιέρα στις οθόνες μας, ενώ παραμένουν on demand τα live των: Dimitris Kalantzis Quartet, Γιώργος Κοντραφούρης Trio και Πέτρος Κλαμπάνης Trio.

Το πρόγραμμα ζωντανών εμφανίσεων από το Half Note θα συνεχιστεί έως και το τέλος Απριλίου με αγαπημένους και διακεκριμένους καλλιτέχνες! Οι επόμενες παραστάσεις είναι:
Ανδρέας Πολυζωγόπουλος Quartet, Σωκράτης Σινόπουλος Quartet, Spiral Trio, Δημήτρης Τσάκας Quartet, Αγγελική Τουμπανάκη/ Crossover Quintet.

Η μουσική και οι τέχνες δεν σταματούν ποτέ!
Ας ξαναπλησιάσουμε μαζί το… όνειρο, με όποιο τρόπο
μάς επιτρέπεται, μέχρι να ξανασυναντηθούμε!

HALFNOTE.GR

Σάββατο 13 – Παρασκευή 19 Μαρτίου
HUMAN TOUCH σε online streaming από το Half Note
David Lynch – Γιώτης Κιουρτσόγλου – Σταύρος Λάντσιας

Οι Human Touch, μετά από 20 χρόνια ζωής, αποτελούν πλέον ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας μας. Ο David Lynch, ο Σταύρος Λάντσιας και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο της μουσικής, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία των οργάνων που παίζει ο καθένας, ούσα άμεση και επικοινωνιακή, συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

Οι Human Touch έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη όπου παίζουν όλο και πιο συχνά. Θεωρούνται group με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ. Η κάθε τους εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της πλέον ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό της στιγμής… και ξέρουν να το μοιραστούν.

Οι Human Touch όντως είναι ένα «ανθρώπινο άγγιγμα».

David Lynch: τενόρο & σοπράνο σαξόφωνο, φωνή, φλάουτο, πίκολο φλάουτο, φλογέρα, κρουστά
Γιώτης Κιουρτσόγλου – ηλεκτρικό μπάσο, (άταστο & ένταστο), φωνή, cajon
Σταύρος Λάντσιας – πλήκτρα, τύμπανα, κλασσική κιθάρα, μελόντικα

Τιμή εισιτηρίου: 10€

Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.