Αλέξανδρος Πασπαρδάνης Stand up Comedy

Στις 05 Δεκεμβρίου 2019 21:30

Βραδιά Stand up Comedy στον Ορφέα με Line up για όλα τα γούστα!

Ο παρουσιαστής Αλέξανδρος Πασπαρδάνης αφού μας αναλύσει τα ψυχολογικά και τις ερωτικές δυσλειτουργίες του θα φέρει στη σκηνή τον Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλο να μας απαριθμήσει όλες τις κακουργηματικές πράξεις που έχουν συμβεί στο οικογενειακό περιβάλλον του και να μας μιλήσει για διεθνή επικαιρότητα, τον Ντενίζ Ουρέμ, που θα μας εμφανίσει τον εαυτό του ως θύμα ρατσισμού με τέτοιο τρόπο που αναρωτιέσαι μήπως αυτή τη φορά είχαν κάποιο δίκιο οι ρατσιστές, τον Γιώργο Αλεβίζο, που θα μας ενημερώσει για την εμπειρία του κατοίκου των Εξαρχείων μετά την επιστροφή στην κανονικότητα και τον Γιάννη Ρούσσο, ο οποίος ανάλογα με το κωμικό μπιτ έχει 5-6 διαφορετικές περσόνες – τελευταία φορά που τον είδα νόμιζε ότι είναι ο Χριστός.

Όλα αυτά με κωμικό πνεύμα το οποίο θα κρίνετε εσείς από κοντά!

Ώρα έναρξης 21:30

Είσοδος: 5 ευρώ

 

Oι πληροφορίες των εκδηλώσεων που περιέχονται στην ατζέντα του evart.gr ενδέχεται να είναι ανακριβείς, ανολοκλήρωτες ή και ανεπίκαιρες. Κάνουμε κάθε προσπάθεια να παρέχουμε ακριβείς και επίκαιρες πληροφορίες, ωστόσο δε φέρουμε καμία ευθύνη για λάθη ή παραλείψεις στα περιεχόμενα της, ενώ σας προτρέπουμε να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που επιθυμείτε με τους διοργανωτές ή τους χώρους των εκδηλώσεων.

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.