Οι Αθηναίοι alternative rock / metallers Maplerun έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους επίσημο μουσικό video για το τραγούδι “Keep on Staring” απο τον τελευταίο τους δίσκο, με τίτλο “Partykrasher” που κυκλοφόρησε τον Μάϊο του 2017. Δείτε το εδώ:

 

 

Το comic art του video σχεδίασε ο Λευτέρης Μαυρόγιαννης, του animation επιμελήθηκε ο –επίσης υπεύθυνος για το artwork του “Partykrasher”- Manster Design, ενώ την κινηματογράφηση του band performance ανέλαβε η Timecode Production.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Maplerun βρίσκονται αυτές τις μέρες στο δρόμο, ανοίγοντας τις συναυλίες του Blaze Bayley στην Ελληνική επικράτεια, ενώ αναμένεται και η σχετική στάση στο Κύτταρο Live της Αθήνας, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, μαζί επίσης με τους Marauder και Hailsteel. Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: Blaze Bayley live στην Αθήνα

Μπορείτε να προμηθευτείτε το “Partykrasher” σε ηλεκτρονική και φυσική μορφή CD, μέσω της σελίδας bandcamp του συγκροτήματος, καθώς και να ακολουθήσετε τους Maplerun στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσεχείς δραστηριότητές τους:

  1. Dustbowl

  17 Οκτωβρίου 2017
  Οι Dustbowl μας μιλούν για τους 10...
  Κατηγορία: Blog

 1. A Passage Through Greek Psychedelia

  02 Οκτωβρίου 2017
  The Sun The Moon The Mountain: A...
  Κατηγορία: Δίσκοι

 1. lower cut - ocean

  25 Σεπτεμβρίου 2017
  "Ocean" | Lower Cut
  Κατηγορία: Δίσκοι