in a testube - Immigration Anthems cover

Τον πρώτο τους δίσκο κυκλοφορούν σε Παγκόσμια Κυκλοφορία η τρομερή Τετράδα από τη Θεσσαλονίκη In A Testube μέσω της New Dream Records, την 1η Μαΐου 2017! Tο ντεμπούτο των In A Testube συμπεριλαμβάνει 13 συνθέσεις και εχει τίτλο "Immigration Anthems".

Σε αυτά τα κομμάτια το συγκρότημα πλησιάζει με κάθε ευαισθησία και σεβασμό κάθε είδους "μετανάστευση" στις ζωές του κόσμου γύρω τους, αλλά και των ιδίων των ζωών τους! Με ξεκάθαρες επιρροές διαφορετικών στυλ, πλησιάζει το ηχοτοπίο των Korn, Nine Inch Nails, System of a Down, A Perfect Circle, Alice in Chains και Gojira με την περιστασιακή ενσωμάτωση πειραματικών πινελιών που συγχωνεύονται οι αμερικάνικες εναλλακτικές μορφές με μιά πιο μελωδική προσέγγιση ευρωπαίων καλλιτεχνών.

Οι In A Testube έχουν κάνει ζωντανές εμφανίσεις σε πλήθος φεστιβάλ και πόλεις σε όλη την Ελλάδα, και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με σημαντικούς καλλιτέχνες της τοπικής σκηνής, όπως Rotting Christ, Jane Doe και Need.

Recording &Mixing εγινε απο τον Dennis Konstantinides /Headroom Recordings
Produced by Dennis Konstantinides
Mastered by Steve Kitch /AudioMaster .UK
Cover ArtWork By PeeAy

Οι In A Testube Ειναι :

Dennis Konstantinidis
Petros Kabanis
Panos Papadopoulos
Konstantinos Mentesidis

 

 

Track List :
1.Believe
2.In The End
3.C.I.C.O.
4.Hey Lilly
5.Cloc
6.Limitless
7.Together as Two
8.Lucky Thirteen
9.Many Things
10.Flying Away
11.Digital Eyes
12.Slipping Away
13.Mythu

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.