Gun In My Head | 30milliAmpere

Τον Ιούλη (2016) κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ των 30milliAmpere, με τίτλο "Gun In My Head". Πρόκειται για ανεξάρτητη κυκλοφορία, σε παραγωγή δική τους και του Γιώργου Θεοφάνους των KollektivA, ο οποίος ανέλαβε την μίξη και το mastering. Το άλμπουμ περιέχει 10 κομμάτια, δικών τους συνθέσεων, με αγγλικό στίχο, άλλοτε πολιτικό, ή κοινωνικό κι άλλοτε με επίκεντρο τη γυναίκα (που απογοητεύει, εξιτάρει, ξεπορτίζει...).

Η μουσική τους είναι rock –hard rock σωστότερα-, με προσωπικό ύφος, που στηρίζεται σε κιθαριστικά riffs fuzz-αριστής κιθάρας κι επιρροές από τη «κλασική» rock ("Walk", "Let It Flow"), από στοιχεία της southern ή και της funk-rock ("Voodoo Bike"), τη συνθετική λογική των μπλουζ ("Driving Home"), μοτίβα της stoner ("Spit", "Stay Drunk"), από τη ψυχεδέλεια (σε κάποια περάσματα), ακόμη κι από RATM ("Social Control"). Ο ήχος τους είναι ανεπιτήδευτος, χωρίς «γυαλισμένες» επεξεργασίες και περιττά εφέ, με ενορχηστρώσεις στο πνεύμα των τραγουδιών και χρήση των βασικών μόνον οργάνων τους (ηλεκτρική κιθάρα, μπάσο, τύμπανα) –εξαίρεση το "Voodoo Bike" όπου συναντάμε Hammond και φυσαρμόνικα.

Το "Gun In My Head" διατίθεται για αγορά ή/και live streaming από διάφορες πλατφόρμες (amazon.com, iTunes, Spotify, Google Play κ.α.), αλλά κυκλοφορεί και σε φυσική μορφή CD, που θα πρέπει να αναζητηθεί (προς το παρόν) από τους ίδιους και σύντομα σε συγκεκριμένα δισκοπωλεία. Στο youtube έχουν ήδη παρουσιαστεί κομμάτια από το άλμπουμ, όπως τα "Spit", "Walk", "Back On The Ground" και αναμένονται κι άλλα.

Οι 30milliAmpere είναι οι:
Γιώργος Βογιατζάκης -κιθάρες, Γιάννης Πίκος -ντραμς,
Νίκος Κανδύλας -μπάσσο, Κώστας Μαυρουδής -φωνητικά.

 

 

Tracklist:

1. Spit

2. Gun in My Head

3. Back on the Ground

4. Social Control

5. Let It Flow

6. Walk

7. Voodoo Bike

8. Libertine

9. Driving Back

10. Stay Drunk

 

Βρείτε τους 30milliAmpere στα social media:

30milliAmpere @ facebook 30milliAmpere @ youtube

 

Τα Cookies συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία σας κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο του evart.gr. Με την πλοήγησή σας αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.